Türkiye Erkekler Voleybol Birinci Ligi'nde Ankara'da devam eden müsabakalarda finallere kalan Hekimoğlu voleybol takımı "Efeler Ligi"ni Zonguldak'a getirmek için Ankara'daki Zonguldaklıların. E Zonguldak'ta gelecek sporseverlerin desteğini bekliyor.

 Tam adı Hekimoğlu Global Connect Travel BVİ olan takım eleme grubundaki performansıyla göz doldurmuştu.

Zonguldaklı iş insanı Hakan Hekimoğlu’nun sahibi olduğu Hekimoğlu Global Connect Travel şirketi adına maçlara çıkan takım, önümüzdeki sene Efeler Ligi'nde mücadele ederse takımı Zonguldak'a taşıyarak Halkbank, Galatasaray, Fenerbahçe, Ziraat Bankası gibi takımları Zonguldaklılar izletmeyi hedefliyor.

Ankara’da 29-31 Mart tarihlerinde oynanacak müsabakalara tüm Zonguldaklıları davet eden iş insanı ve kulüp başkanı Hakan Hekimoğlu, renkleri kırmızı lacivert, arması  madenci ilan kulübü Zonguldak'a hediye etmek istediklerini ifade ederek, "Efeler Ligine çıksak da çıkmasak da takım önümüzdeki sene Zonguldak takımı olarak sahaya çıkacak. Ama bu kadar mücadele etmişken bu sene bu işi bitirmek istiyoruz. Ankara'da yaşayan tüm hemşehrilerimizi ve Zonguldaklı sporseverleri bize destek olmaya davet ediyoruz" dedi.