TFF 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Zonguldak Kömürspor,  ligin 12. haftasında deplasmanda konuk olduğu Amedspor ile 0-0 berabere kaldı.  Kırmızı-lacivertli ekip bu beraberlikle 3 maç sonrasında puanla tanışırken, puanını 13’den 14’e çıkartarak  13. sırasındaki yerini korudu. 
1 PUANI SİNAN VE EGEMEN GETİRDİ
Zonguldakspor'un tecrübeli takım kaptanı Sinan Ören Amedspor’un net 2 pozisyonunda gole izin vermezken, maçın  75. dakikasında Amedspor’un yüzde yüzlük net golünü köşeden çıkarırken sakatlandı. Yapılan tedavi sonrasında sakatlığı devam eden Sinan Ören oyuna devam edemeyince yerini  Yüksel Egemen Yayla’ya bıraktı. Her iki kalecide kalesinde gol görmezken, Zonguldakspor’a 1 puanı kazandırmayı bildiler.   
AĞZA ALINMAYACAK KÜFÜRLER YAĞDIRDILAR
Amedspor’un bazı taraftarları Zonguldasporlu futbolculara 90 dakika boyunca ağza alınmayacak küfürler Yağdırdı. Buna rağmen kırmızı-lacivertli futbolcular 90 dakika hiç disiplinden çıkmayarak oyununa devam etti ve zorlu deplasmandan 1 puan almayı başardı.  
CEZALI DURUMA DÜŞTÜLER
Zonguldakspor’da Kaleci Sinan Ören ve Selim Şahin gördükleri 4. Sarı kartla cezalı duruma düştü. Her iki oyuncuda 15. Hafta maçında deplasmanda oynanacak olan Buca 1928spor maçında forma giyemeyecek. 
İKİ MAÇ BAY GEÇECEK
Zonguldakspor, 14 ve 15. Hafta maçlarını bay geçecek. Temsilcimiz 15. Hafta maçında deplasmanda Buca 1928spor ile karşılaşacak.
PUAN HASRETİNE SON VERDİ
Şenol Demir Yönetiminde 5 maçta 4 galibiyet 1 beraberlikle 13 puan toplayan Zonguldakspor, ligde son 3 haftadır galibiyete ve puana hasret kalmıştı. Ligde 9. haftasında Şanlıurfaspor’a 10. Haftada da ise Kırklarelispor’a ve 11. hafta maçında ise Pazarspor’a mağlup olan Kırmızı-Lacivertli ekip, galibiyete hasret kalsa da şampiyonluk mücadelesi veren Amedspor ile 0-0 berabere kalarak 1 puan aldı ve puan hasretine bu önemli maçta son verdi.  Ayrıca temsilcimiz ligde oynadığı 12 maçta 6 yenilgi, 4 galibiyet ve 2 beraberlikle 14 puan toplarken, 13. Sırada kaldı. 


MÜSABAKANIN ÖNEMLİ ANLARI
Dk. 20 Zonguldakspor ilk kez Amedspor kalesine tehlike geldi. Zonguldaksporlu oyuncunun ara pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Berat Vardal, topa dokundu kaleye giden topu kaleci son anda kornere çeldi. Ayrıca Kırmızı-lacivertli temsilcimiz kalecinin Berat Vardal’a yaptığı hareket nedeniyle penaltı bekledi. Ancak Hakem korner atışını gösterdi.
Dk. 37 Amedsporlu futbolcu  Okan Deniz kaleci Sinan Ören’le karşı karşıya kaldı. Sert vuruşunda kaleye giden topu Sinan Ören ayakları ile kornere çeldi.
Dk. 41 Zonguldaksporlu Emre Kara’nın ara pasında  Berat Vardal topu önünde buldu. Vardal iki kişi önünde zar zor geçti ve kaleci ile karşı karşıya kaldı. Vardal’ın güçlükle vurdu top kaleci son anda kornere çeldi. 
Dk. 72 Amedsporlu Anıl Şahin’ın ceza sahasının dışından sert vuruşunda kaleci Sinan Ören kurtardı.
Dk. 75 Amedsporlu Ercan Çapar’ın ortasında Amedsporlu oyuncunun  kafa vuruşu tam köşeye giden topu kaleci Sinan Ören son anda köşeden çıkardı. Pozisyon sonrasında Kaleci Sinan Ören sakatlandı. Sinan Ören’in yerine kaleye Yüksel Egemen Yayla girdi.
Dk. 85 Amedsporlu Muhlis İstemi kaleci Yüksel Egemen Yayla ile karşı karşıya kaldı. Ancak kötü bir vuruşla topu auta gönderdi.

 

AMEDSPOR 0-0 ZONGULDAKSPOR
 STAT: Diyarbakır
HAKEMLER: Ozan ErgünXX, Efe KurtuluşXX, Çağrı YıldırımXX
AMED SPORTİF: Kurtuluş YurtX, Hüseyin GüngörXX, Anıl ŞahinXX, Bünyamin YürürXX (Dk. 72 Ercan ÇaparX) Üstün BilgiXX, Kutay YokuşluXX, Okan DenizXX (Dk. 79 Cerem TalhaX), Mehmet Sıddık XX (Dk. 72 Muhlis İstemiX), Oğuz ÇetinkayaXX, Mehmet AlaeddinoğluXX, Mansur Çalar XX(Dk. 45 Kerem ÇağatayX)
ZONGULDAKSPOR: Sinan ÖrenXXX (Dk. 80 Egemen YaylıXX), Selim ŞahinXX, Hakan ÇevikXX, Ali Osman KarnapoğluXX, Emre KaraXX, Ertuğrul ŞenlikoğluXX, Sefa AksoyXX, Rıdvan BingölXX, Ercüment Eray AtaklıXX (Dk. 90 Osman Paşa ZorluX), Aykut Emre YakutXX (Dk. 90 Oğuzhan MaturX), Berat VardalXX (Dk. 43 Atilla YıldırımX)
GOL: Yok