*İlk hazırlık maçında Çankaya FK’yı 2-1’le geçen temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, ikinci hazırlık maçında ise İğdır FK ile 1-1 berabere kaldı.     
Bolu’da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren TFF 2.Lig Kırmızı Grup temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, ikinci hazırlık maçında 3.Lig 2.Grubun iddialı takımlarından Iğdır FK ile karşı karşıya geldi. 
Otelin sahasında oynanan ve oldukça çekişmeli geçen karşılaşmada temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, Iğdır FK ile 1-1 kaldı.  
 Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Şenol Demir, Iğdır FK  karşısında sahaya Egemen Yaylı, Hakan Çevik, Emre Kara, Oğuzhan Yazıcı,  Oğuzhan Matur, Eyüp Akcan, Aykut Emre Yakut, Ercüment Eray Ataklı, Fatih Bektaş, Mümin Uyar ve Hacı Ömer Doğru ilk 11’i ile çıktı.
İkinci yarıya ise oyuncu değişikliği ile başlayan Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Şenol Demir, keleci Egemen Yaylı’nın yerine kaleci Mustafa Hoşoğlu, Hacı Ömer Doğru’nun yerine Kıvanç Kaya, Mümin Uyar’ın yerine ise Hüseyin Yılmaz’ı sahaya sürdürdü.  
Teknik Direktör Demir, ilerleyen dakikalarda ise diğer futbolculara da şans verirken, futbolcuların ikinci kez son durumunu da görmüş oldu.  
42’de yediği golle ilk yarıyı 1-0 yenik kapatan Kırmızı-lacivertli temsilcimiz, ikinci yarıya ise Hüseyin Yılmaz’ın 75’de attığı golle  durumu 1-1’e getirdi. Maçta kalan dakikalarda başka gol olmayınca maç 1-1 berabere tamamlandı.  
Ayrıca Zonguldak Kömürspor, ilk hazırlık maçında 3. Lig 3.Grup ekiplerinden Çankaya FK'yı 2-1'le geçmişti.
Öte yandan Zonguldak Kömürspor, üçüncü hazırlık maçını 10 Ağustos Çarşamba günü TFF 2.Beyaz Grup ekiplerinden Şanlıurfaspor ile oynayacakken, dördüncü ve son hazırlık maçını da 12 Ağustos Cuma günüde 3. Lig ekiplerinden Bursa Yıldırım ile karşılaşacak.  
Haber: Selçuk KOÇAKLI