**Zonguldak Kömürspor, Bolu'da 4'üncü ve son hazırlık maçında Bursa Yıldırımspor'a 1-0 mağlup olarak kampı tamamladı. 

Bolu'da yeni sezon hazırlıkları kampsamında TFF 2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, 4'üncü ve son hazırlık maçında karşılaştığı Bursa Yıldırımspor'a 1-0 mağlup olarak kampı tamamladı. 

1 Ağustos'ta başlayan ve 12 Ağustos'ta (Bugün) son bulan Bolu kampında temsilcimiz Zonguldak Kömürspor günü çift idman yaparak güçlenirken, 4'de hazırlık maçı oynadı. 

Bolu’da 3 hazırlık maçında Çankaya FK’yı 2-1’le geçen, ikinci maçında Iğdır  FK ile 1-1 berabere kalan temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, 3'üncü hazırlık maçında  ise Şanlıurfaspor ile 1-1 berabere kalmıştı. 

Kampta 4'üncü ve son hazırlık maçında ise bugün saat 10.00'da 3. Lig ekibi Bursa Yıldırımspor ile karşılaşan  Kırmızı-lacivertli temsilcimiz, rakibine 1-0 mağlup oldu.

Bugün itibariyle Bolu kampını tamamlayan  Zonguldak Kömürspor'da teknik direktörü Şenol Demir, futbolcularına iki gün izin verdi. 

İki günlük iznin ardından kırmızı-lacivertli futbolcular 15 Ağustos Pazartesi günü kente dönecek ve 28 Ağustos Pazar günü oynanacak olan ligin ilk maçı olan Fethiyespor maçına  odaklanacak. 
Haber:Selçuk Koçaklı