TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta 10. Hafta maçında deplasmanda Pazar günü saat 14.00'da Kırklarelispor ile karşılaşacak olan Zonguldakspor, Kırklareli deplasmanına eksik kadro ile gitti.
5 Eksikle Kırklareli deplasmanına giden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, bu eksiklere rağmen deplasmandan mutlak galibiyet ile ayrılarak hem Şanlıurfspor yenilgisini telafi etmek ve üst sıralara yükselmek istiyor. 
SAKAT OYUNCULAR ARTTI
Temsilcimiz Zonguldakspor’da Kırklarelispor maçı öncesinde sakat oyuncular can sıktı. Kırmızı-lacivertli temsilcimizde, Fatih Bektaş, Şahinali Terzi ve Tuğrul Başkan’ın en az 1 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Berat Vardal’ın da sakat olması moralleri alt üst etti. Ayrıca hafif sakatlıkları bulunan  Emre Kara ise tedavisi sürerken, Kırklarelispor maçında oynayıp oynamayacakları ise maç günü belli olacak. 
ATAKLI VE ŞAHİN KART SINIRINDA
Zonguldakspor’da  kart sınırında bulunan Ercüment Eray Ataklı ve Selim Şahin, Kırklarelispor maçında kart görmeli halinde 11. Hafta maçında Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda oynanacak olan Pazarspor maçında forma giyemeyecekler.
HAKAN ÇEVİK CEZALI
Kırmızı-Lacivertli takımda geçen hafta Şanlıurfaspor’la oynanan maçta sarı kart gören stoper Hakan Çevik, dört sarı kart sınırını ihlal ettiği için cezalı duruma düştü. Tecrübeli oyuncu bir maçlık cezasını Kırklarelispor maçında çekecek.
ELMAS, 13 PUANLA 7. SIRADA
Temsilcimiz Zonguldakspor ligde oynadığı 9 karşılaşmada 4 yenilgi 4 galibiyet bir beraberlik ile 13 puanla 7. sırada yer alıyor. Temsilcimiz 9 maçta rakip filelere 14 gol kaydederken, kalesinde ise 13 gol gördü.
KIRKLARELİSPOR, 7 PUANLA 15. SIRADA
Kırklarelispor ise oynadığı 7 karşılaşmada 1 galibiyet, 2 yenilgi  ve  4 beraberlik ile 7 puanla 15. sırada yer alıyor. Kırklarelispor rakip filelere 9 gol kaydederken, kalesinde ise 11 gol gördü. 
MÜSBAKAYI ALİ YILMAZ YÖNETECEK
MHK, Kırklarelispor-Zonguldakspor maçının hakemlerini açıkladı. TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta ligin 10. haftasında Kırklareli Atatürk Stadı’nda  Pazar günü saat 14.00’da başlayacak olan  Kırklarelispor -Zonguldakspor karşılaşmasını Gaziantep Bölgesi hakemlerinden Ali Yılmaz yönetecek. Yılmaz’ın yardımcılıklarını ise Caner Eroğlu ve Mehmet Pekmezci yapacak. Maçın 4. hakemliğini ise Burak Filik yapacak.
Haber: Ayşe İslamoğlu