TFF 2.  Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, kötü hava şartları nedeniyle TFF tarafından iki hafta üst üste ertelenen Pazarspor maçı sonrası 31. hafta maçında Cumartesi günü kendi saha ve seyircisi önünde konuk edeceği Amedspor maçı hazırlıklarına başladı. 
Teknik Direktör Şenol Demir Yönetiminde Fener Sentetik sahada haftanın ilk idmanını gerçekleştiren Kırmızı-lacivertli futbolcular,  ısınma hareketleri ve 5'e2 top çalışmasının ardından yarı sahada yaptıkları  çift kale maçla günü tamamladı. 
KARDA GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER
Ayrıca Fener Sentetik sahanın karla kaplı olması nedeniyle Zonguldak Kömürsporlu futbolcular, idman sonrasında kar topu oynayarak gönüllerince eğlendiler.
26 VE 30 MART’TA ÜST ÜSTE İKİ MAÇA ÇIKACAK
Öte yandan Zonguldak Kömürspor, 26 Mart Cumartesi günü sahasında oynayacağı Amedspor maçı sonrasında,  30 Mart Çarşamba günü de  erteleme maçında sahasında Kırşehir Belediyespor ile karşılaşacak. 
İKİ HAFTA ÜST ÜSTE BAY GEÇECEK.  9 VE 13 NİSAN’DA DA ÜST ÜSTE YİNE İKİ MAÇ OYNAYACAK
Bu önemli iki maçından ardından Kırmızı-lacivertli temsilcimiz 32 ve 33. Hafta maçlarını bay geçmesinin ardından 34. Hafta maçında 9 Nisan Cumartesi günü sahasında Bucaspor ile karşı karşıya gelecek.  Bu önemli maçın ardından Zonguldak Kömürspor 13 Nisan Çarşamba  günü de deplasmanda erteleme maçında Pazarspor’a konuk olacak. 
4 MAÇTA EN AZ 10 PUAN ŞART
Kırmızı-Lacivert temsilcimiz Mart ve Nisan  ayında oynayacağı 4 karşılaşmadan alt sıralardan kurtulma adına ve özelikle iki haftayı üst üste bay geçirmesi nedeniyle  en az 10 puan toplamak zorunda.
Haber: Selçuk KOÇAKLI