Misli.com 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Zonguldakspor Teknik Direktörü Mustafa Dalcı, Çarşamba günü saat 13:00’da deplasmanda karşılaşacakları Hekimoğlu Trabzon maçı öncesinde açıklamada bulundu. 
Dalcı, ‘’En uygun kadro ile gidiyoruz. Ciddi hazırlandık. Rakibimizi iyi tanıyoruz. Zor bir maç olacak. Umarım hedefimizde başarılı oluruz’’dedi. 
 
ZOR BİR MAÇ OLACAK

Dalcı, “Her maç kendisine göre değerli. Ligin zorlu takımlarından biriyle deplasmanda oynayacağız.  Hazırlıklarımız ona göre yaptık. Deplasmandan puan ya da puanlarla dönmeyi hedefliyoruz. Herhangi bir sağlık problemi yaşayan oyuncumuz yok. En uygun kadro ile gidiyoruz. Ciddi hazırlandık. Rakibimizi iyi tanıyoruz. Zor bir maç olacak. Umarım hedefimizde başarılı oluruz.” dedi.

EN AZ 13-14 PUANIMIZ OLMALIYDI

Dalcı, “Lig içerisinde maalesef takımımız hiçbir zaman kötü mücadele etmedi. Özellikle Erzincan maçında sahada gol haricinde her şey vardı. Rakip takımın korneri bile yoktu.  Ama bu ligde yakaladığın zaman atmazsan faturasını ağır ödüyorsun.  6 puanımız var ama en az 13-14 puanımızın olması gerekiyordu. Maçların hakkı buydu. Gole dönük sıkıntılarımız var. Ligin belki en az gol yiyen takımlarından bir tanesiyiz. Aslında bu pozisyonda olan takımlar 14-15’den aşağı gol yemiyor.  Aşağıda olmamıza rağmen yukarıdakiler kadar gol yemişiz. Bir sorun var; atman gerekiyor. Olmayınca olmuyor bazen.” ifadelerine yer verdi.