BAL’da ligin bitimine son hafta kala Zonguldaklı 3 temsilcilerimizin sıralamaları belli oldu. Buna göre Kdz. Ereğli Belediyespor BAL’da kalırken, Devrek Belediyespor ise Play-Out maçı oynayacak.  Ligi Kdz. Ereğli Belediyespor ve Devrek Belediyespor’un altında bitirecek olan Kilimli Belediyespor ise kümeye düştü. 
Bölgesel Amatör Lig 7.Bölge, 1.Grup temsilcimiz Devrek Belediyespor ligin 17. Hafta maçında sahasında Beykozspor 1908’i ağırladı. Mete Aylıoğlu, Tugay Tunaydın ve Gökhan Şenlik hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmada temsilcimiz Devrek Belediyespor, ilk yarısı 0-0 berabere biten maçın ikinci yarısında Kerem Aydın’ın attığı golle karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı. 
Kırmızı-beyazlı ekip aldığı bu galibiyetle puanını 29’a çıkartırken, ligin son karşılaşmasında ise deplasmanda  Bakırköyspor ile karşılaşacak.     
Ayrıca Devrek Belediyespor, ligin son maçında Bakırköyspor karşısında hangi skoru alırsa alsın ligi Kdz. Ereğli Belediyespor’un altında bitirecek ve Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig Play-Off ikincisiyle Play-Out maçında karşılaşacak. 
Öte yandan 10 Nisan Pazar günü oynanacak olan son karşılaşmaların ardından ligi Kdz. Ereğli Belediyespor ve Devrek Belediyspor’un altında tamamlayacak olan  Kilimli Belediyespor ise BAL’a şimdiden veda etti ve gelecek sezon Zonguldak Süper Amatör Ligde mücadele edecek.


17. HAFTA TOPLU SONUÇLAR

PUAN DURUMU 

LİGİN SON HAFTASINDA OYNANACAK MAÇLAR

Haber: Selçuk KOÇAKLI