***Bölgesel Amatör Lig takımlarından Kdz. Ereğli Belediyespor, Ünye 1957 Spor'dan Hakan Çorlak ve Belediye Bolvadin Termalspor'dan Recep Yaşar ile anlaşarak kadrosuna kattı. 

Bölgesel Amatör Lig’de bu sezon mutlak 3. Lige çıkmayı hedefleyen Kdz. Ereğli Belediyespor'da yönetim, güçlü bir kadro için transfer çalışmalarını sürdürüyor.
Eflatun-Beyazlı yönetim, teknik adam İsmail Aksu’nun raporu doğrultusunda geçtiğimiz sezon Ünye 1957 Spor'da forma giyen 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Hakan Çorlak ve Belediye Bolvadin Termalspor'da forma giyen 36 yaşındaki orta saha oyuncusı Recep Yaşar ile anlaşarak kadrosuna kattı.
Tecrübeli futbolcular Hakan Çorlak ve Recep Yaşar ile anlaştıklarını kulübün sosyal medya hesabından duyuran Kdz. Ereğli Belediyespor Kulübü şu ifadelere yer verdi: “ Kulübümüz, Ünye 1957 Spor’da forma giyen başarılı orta saha oyuncusu Hakan Çorlak ve  Belediye Bolvadin Termalspor’da forma giyen başarılı orta saha oyuncusu Recep Yaşar ile 2022 -23 sezonu için sözleşme imzalamıştır. Hakan Çorlak ve Recep Yaşar’a kulübümüze hoşgeldin diyor, Kdz.Ereğli Belediyespor forması altında kendilerine başarılı bir kariyer diliyoruz."denildi 
HAKAN ÇORLAK'IN KARİYERİ
Hakan Çorlak kariyerinde, Kütahya Belediyespor, 1954 Keltikspor, Isparta 32 spor, Çiğli Belediyespor ve son olarakta Ünye 1957 Spor'da forma giydi.
Tecrübeli oyuncu kariyerinde BAL'da 68, Türkiye Kupası'ında da 14 kez forma giydi. Toplam 82 kez forma giyen Hakan Çorlak, 6111 dakika görev aldı ve 8 gole imza attı. 
RECEP YAŞAR'IN KARİYERİ
Recep Yaşar kariyerinde, Akyurt Belediyespor, Ankaragücü, Ünyespor, İskenderun DÇ, Kardemir Karabükspor, Kalecik FK, Gaziantep BB, Yeni Malatyaspor, Alanyaspor, Pendikspor, Tokatspor, Kahramanmaraşspor, Kartalspor, Y. Altındağ Belediyespor, Fatsa Belediyespor, Defne Anadolu FK, M.Yeşilyurt Belediyespor,Talasgücüspor ve son olarakta Belediye Bolvadin Termalspor'da forma giydi. 
Tecrübe abidesi Recep Yaşar,  Süper Lig’de 2, TFF 1. Lig'de 17, TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta 88, TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta 41, TFF 3. Lig 1. 2.ve 3. Grup'ta 70 ve BAL'da da 32 maç oynadı. 
Recep Yaşar, kariyerinde toplam 337 kez forma giyerken 23295 dakika görev aldı ve 50 gole imza attı. 
RECEP YAŞAR'IN SÜPER LİG VE TFF 1.LİG'DE OYNADI...
Öte yandan tecrübeli futbolcu Recep Yaşar, 2004-2006 sezonda Süper Lig ekibi Ankaracüspor'da oynarken sadece 2 kez forma giyebildi. TFF 1. Lig'de ise 2010-2011 sezonda Gaziantep Futbol Kulübü'nda 8, 2009-2010 sezonda ise Kardemir Karabükspor'da da  9 kez forma giydi. 
EREĞLİ,   8. TRANSFERİNE İMZA ATTI 
Eflatun-Beyazlı yönetim, İç transferde Cömert Kandemir, dış transferde Rıdvan Coşkun, Volkan Uluğ, Nevzat Çizmeci, Harun Özdemir, Uğur Gezer, sonrasında Hakan Çorlak ve Recep Yaşar ile de  anlaşarak kadrosuna kattı. 
Eflatun-beyazlı yönetim şuana kadar toplam 8 oyuncu ile anlaşırken, teknik adam İsmail Aksu’nun raporu doğrultusunda transferlerw devam edecek.
Haber:Selçuk Koçaklı