2014-2015 sezonunda ilk kez Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek Kdz. Ereğlispor, transferde hızını kesmiyor. Hüseyin Uysal başkanlığında ligde şampiyonluğa oynayacak bir takım kurma hedefiyle yola çıkan eflatun-beyazlı takım, şuna kadar iç ve dış transferde 15 oyuncu ile resmi sözleşme imzaladı.

Hedefleri doğrultusunda transfer çalışmalarını yürüten Kdz. Ereğlispor son olarak 2 oyuncu ile prensip anlaşmasına vardı. Genç çalıştırıcı Taner Demirbaş raporuyla yeni sezon hazırlıklarını sürdüren eflatun-beyazlı yönetim,  Somaspor’dan Yücel Çalık ve Yeni Çanspor’dan Gökay Abdi Özdemir ile her konuda anlaşmaya vardı. Yönetim bu iki oyuncu ile önümüzdeki  tekrar bir araya gelecek ve resmi sözleşmeler imzalanacak.

9 YIL PROFESYONEL OYNADI

Kdz. Ereğlispor’un prensip anlaşmasına vardığı  27 yaşındaki sol bek Yücel Çakır, geçtiğimiz sezon Somaspor’da forma giydi. Futbola Afyonkarahisarspor’da başlayan sol bek, 2005 yılında aynı takımda profesyonel oldu. 2009 yılında Turgutluspor’a transfer olan Yücel Çakır, sırasıyla Sandıklıspor, Adıyamanspor forması giysi. 9 yıldır profseyonel olarak oynayan savunma oyuncusu geçtiğimiz sezon Somaspor’a transfer olarak amatöre dönüş yaptı.

8 AYRI TAKIMDA FORMA GİYDİ

Yeni Çanspor’da geçtiğimiz sezonu tamamlayan Gökay Abdi Özdemir, genç yaşına rağmen 8 farklı takımda futbol oynadı. Futbola Yedi Eylül İdman Yurduspor’da başlayan kanat oyuncusu ardından Uşakspor forması giydikten sonra, Manisaspor’a transfer olarak profesyonel oldu. 2015 yılındfa Afyonkarahisarspor’a transfer olan genç oyuncu, Manavgat Evrenseki, Manisa Büyükşehir Belediyespor ve Sandıklıspor’da forma giydi.

Eren ARSLANYILMAZ