Ereğli Belediyespor,  3 maçlık galibiyet serisini Eskişehir’de bıraktı

 ESKİZEHİR

 

Ereğli Belediyespor stop etti. 3 maç üst üste galip gelerek Eskişehir deplasmanında Kurtuluşspor’un konuğu olan eflatun-beyazlı takım, rakibine 2-0 yenildi.  Mücadelede Ereğlili Emre Berkan Kahvecioğlu kırmızı kart gördü.

 

****************

 

Ereğli Belediyespor’da seri sona erdi. Eflatun-beyazlı takım, Eskişehir Kurtuluşspor’a 2-0 yenilerek 3 maç aradan sonra kaybetti.

Bölgesel Amatör Lig 11’inci Grup’ta son 3 maçlık çıkışıyla dikkatleri üzerine çeken Ereğli Belediyespor, 9’uncu haftada Eskişehir Kurtuluşspor’a konuk oldu. Seriyi bu maçta ta sürdürmek isteyen eflatun-beyazlı takım, 20’inci dakikada Jaba’nın golüyle 1-0 geriye düştü. Ev sahibi takım 35’te  Toma Tabatadze’nin penaltı golüyle skoru 2-0 yaptı. Penaltı pozisyonunda topun eline  çarptığı  Emre Berkan Kahvecioğlu, pozisyon anında yanında 4 takım arkadaşı olmasına rağmen kırmızı kart gördü.

DİREKLERİ GEÇEMEDİ

2. yarıda sahada eksik olmasına rağmen iyi bir mücadele örneği gösteren, Oğuz Yalçın ile bir topu direkten dönen, Cihat ve Eray ile bulduğu  pozisyonları gole çeviremeyen eflatun beyazlılar, sahadan 2-0 ‘lık mağlubiyetle ayrıldı.