Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Kdz.Ereğli Belediyesi işbirliği ile Kdz.Ereğli İlçesinde 19 Mayıs Gençlik haftası kapsamında Süper Minikler ve Minikler Eskrim turnuvası düzenlendi. Minik Erkekler Epe kategorisinde Kaan Dağkoçan üçüncü ve Süper Minikler Epe kategorisinde ise Egemen Batudüzer Türkiye altıncısı olarak büyük başarı gösterdi.  Eskrim antrenörü Haydar Ergin ve sporcular,  Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Karayılmaz’ı ziyaret etti. Karayılmaz, eskrim antrenörü Haydar Ergin ve sporcular, Kaan Dağkoçan ve Egemen Batudüzeri tebrik ederek hediyeler takdim etti.

“600 sporcumuzu misafir ettik”

Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Karayılmaz, sporcularımızın madalya ile dönmesinin kendisini gururlandırdığını söyleyerek, “Eskrim ile ilgili Ereğli Belediyesinin organizasyonun da beraber işbirliği ile yürüttüğümüz çalışma sonucu yaklaşık Türkiye’nin dört bir yanında 600 sporcumuzu Ereğli’de misafir ettik. Şenlikler kapsamında eskrim çeşitli branşlarında iki tane evladımız epe branşında bizleri onurlandırdılar. Bu anlamda çocuklarını spor’a yönlendiren velilerimize arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bölgemizde tek eskrim antrenörümüz Haydar Ergine teşekkür ediyoruz. “

“İlimize madalya ile dönmenin gururu içerisindeyiz”

Eskrim antrenörü Haydar Ergin, “Ereğli İlçesinde Gençlik Haftası kapsamında yapılan Türkiye Şampiyonasında 2 madalya ile ilimize dönmenin gururu içerisindeyiz. İnşallah daha da çok çalışarak daha iyi yerlere gelmek için elimizden geleni yapacağız. Bizlere destek veren Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Karayılmaz’a teşekkür ederiz” dedi.

Emre Can BAYRAM