Kırmızı lacivertli temsilcimiz Zonguldakspor, Şanlıurfaspor galibiyeti ile çıktığı 11. Hafta maçında  Uşakspor karşısında iyi bir mücadele ortaya koymasına rağmen karşılaşmadan 3-2 yenilerek taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı. Lig'de çıktığı 10 karşılaşmada 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 mağlubiyet yaşayan kırmızı-lacivertli takım, 9 puanla 11.sırada yer alıyor. 

5 YENİLGİ, 2 GALİBİYET 3 BERABERLİK
 
Temsilcimiz Zonguldakspor ligde zor günler yaşıyor.1. Hafta maçında lige İnegölspor deplasmanında açan ve 0-0 berabere kalarak lige 1 puanla başlayan kırmızı-lacivertli ekip, 2. Hafta maçında evinde Niğde Anadoluspor’u 2-1 ve  3. Hafta maçında ise  deplasmanda Ergene Velimeşspor ile 1-1 berabere kalarak 3 maçta 5 puan toplayarak lige çok iyi bir başlangıç yaptı. 
Ancak 4. Hafta maçında Ankara Demirspor’a 2-0 yenilen Zonguldakspor, bu maç sonrasında peş peşe kötü sonuçlar alarak ligin alt sıralarına kadar düştü. 
Ankara Demirspor yenilgisi sonrasında Kırmızı-lacivertli ekip 5. Hafta maçında deplasmanda Sancaktepespor’a 1-0, 6. Hafta maçında ise evinde  Amedspor’a 1-0 yenilerek bu 3 maçta da 9 puan kaybetti. 
Ligin 7. Hafta maçında ise deplasmanda Kahramanmaraşspor ile oynanması gereken müsabaka Kahramanmaraşspor’da bir çok oyuncu ve teknik heyetin koronavirüse yakalanması nedeniyle ertelendi. 
Ligin 8. Haftasında evinde konuk ettiği 24 Erzincanspor ile 0-0 berabere kalan kırmızı-lacivertli ekip, 9. Hafta maçında ise deplasmanda Hekimoğlu Trabzon’a  3-0 mağlup oldu.
Kırmızı-lacivertli ekip, 10. Hafta maçında  ise evinde Şanlıurfaspor’u 2-0 yenerek nefes aldı.  
Şanlıurfaspor galibiyeti ile Uşak’a moralli giden kırmızı-lacivertli ekip iyi bir mücadele ortaya koymasına rağmen ligin 11. Hafta maçında Uşakspor’a 3-2 yenildi.
Oynanan 10 maçta sadece 2 galibiyeti bulunan Zonguldakspor 9 puanla 11. Sırada yer alırken, küme düşme durumunda olan 8 takımdan en son sırada bulunan Şanlıurfaspor ile puan farkı 8’e düştü.  

ALT SIRADAKİ TAKIMLARLA PUAN FARKI AZALDI

19.Sırada bulunan Şanlı Urfaspspor’un puanı (1)
18.Sırada yer alan Gümüşhanspor’un puanı (2)
17.Sırada yer alan Niğde Anadoluspor’un puanı (6)
16. Sırada yer alan Hacettepespor’un puanı (6)
15.Sırada yer alan İnegölspor’un puanı (7)
14.Sırada bulunan K. Mahraşspor’un puanı (7)
13.Sırada yer alan Çorumspor’un puanı  (7)
12.Sırada yer alan E. Velimeşspor’un puanı (9)