Zonguldak Kömürspor-Düzcespor karşılaşmasının ardından çıkan olayların yankısı sürerken, yaşanan olaylar ntvspor.net ve milliyet.com.tr gibi günde binlerce kişinin ziyaret ettiği internet sitelerinde de haber olarak yayınlandı. "DÜZCESPOR KAFİLESİ SALDIRAYA UĞRADI" , "DÜZCESPOR'A ÇİRKİN SALDIRI" gibi manşet başlıklarıyla yayınlanan haberlerde bazı Kömürspor taraftarlarının taşlı saldırıda bulunduğu, kulüp başkanı Süleyman Caner'in ise koşarak olay yerine geldiği belirtildi.

Milliyet'in haberinde, "Otobüse saldıran ve taraftar oldukları iddia edilen kişiler olay sonrası izini kaybettirmeye çalıştı. Biber gazı ile olaya müdahale eden polisin yetersiz kalması üzerine olay yerine çok sayıda takviye ekip istendi. Otobüste bulunan futbolcular otobüsün içerisine de biber gazı geldiğini söyleyerek dışarı çıkmak istedi. Çevre güvenliğinin en üst düzeye çıkartıldığı bölgede takım otobüsü bir süre bekletildi. Polis şüpheli oldukları iddia edilen bazı kişileri gözaltına aldı.
Olayın ardından trafik iki yoldan da ulaşıma kapatıldı. Gaz maskesi giyen polisler ellerindeki coplarla çevredeki kalabalığı dağıttı. Polisin müdahalesi ile ortam güçlükle sakinleştirildi." ifadelerine yer verilirken, NTVSPOR.COM'un haberinde ise Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner'in gazetecilere yaptığı şu açıklamalara yer verildi: ""Olayı biz de görmedik. Herhalde çarşı içerisinde geçişte toplanmışlar. Arabayı taşlamışlar. Ne olmuş bakacağız. İnceleyeceğiz. Görüntü varmış. Kim taş atmış bakacağız. Bu hoş olmayan bir hadise. Düzce’de tabii arabalarımızı taşladılar. Taraftarımıza eziyet ettiler ama kötü örnek alınmaz. Onlar misafir taş atsalar gülle karşılık vermemiz lazım gelir. Bizim anlayışımız, Zonguldakspor’un anlayışının bu olması lazım gelir. Ama herhalde içimizden çıkan birkaç kişi bu şeyi bozdu. Hoş olmadı. Düzcespor’a geçmiş olsun diyorum. Allah’tan başka bir şey olmadı. Gözaltına alınanlarla ilgili bilmiyorum bakacağız. Emniyete gideceğiz. Olayla ilgili ne ilgileri var bakacağız, göreceğiz."
(Sercan YILDIRIM)