TFF 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Zonguldakspor'un ara transferde TFF 1. Lig ekiplerinden Ümraniyespor'dan  transfer ettiği 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Yunus Emre Mertoğlu, Kırmızı-lacivertli formayı giydi ve ilk pozunu verdi.
Zonguldakspor yönetim Kurulu üyesi Muhammet Cüntay'ın  sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarda genç oyuncunun 67 numaralı formayı giyerek oldukça mutlu ve heyecanlı olduğu gözlemlendi.
Ayrıca Zonguldakspor yönetim kurulu üyesi Muhammet Cüntay, genç oyuncuyu  yaklaşık 4 aydır takip ettiklerini ve yapılan  görüşmeler sonrasında kadrosuna kattıkları için mutlu olduklarını belirtti. 
Öte yandan Muhammet Cüntay, bir çok teklifler olmasına rağmen Zonguldakspor'u seçen Yunus Emre Mertoğlu'a da kırmızı-lacivertli Kulübü seçtiği için teşekkür etti. 
FORMAYI GİYDİ POZUNU VERDİ
Zonguldakspor'un ara transferde Ümraniyespor'dan kadrosuna kattığı 21 yaşındaki genç orta saha oyuncusu Yunus Emre Mertoğlu'na Kırmızı-lacivertli formayı giydiren ve transferde emeği geçenlere teşekkür eden Zonguldakspor Yönetim Kurulu Üyesi Muhammet Cuntay, "Yaklaşık dört aydır takip ettiğimiz, görüşmelerde bulunduğumuz, farklı teklifleri Zonguldakspor' da oynamak istiyorum diyerek reddeden güzel yürekli, başarılı bir futbolcu transfer ettik.
Bu transferde bize en büyük desteği veren ise Yunus Emre'nin Karadeniz aşığı olan babası Sn. Hayati Mertoğlu oldu. Kendisine süreçteki desteği için, Ümraniyespor Başkanı Sn. Tarık Aksar'a bu transferin önünü bedelsiz olarak açtığı için teşekkür ederim.
Özel bir teşekkür ise kıymetli dostum oyuncu temsilcisi Oğuz Yörük'e, herhangi bir karşılık beklemeksizin Zonguldakspor'a ve oyuncuya katkı sağlamak amacıyla sarfettiği çabayı takdir etmemek elde değildi.
Şimdi top  Yunus Emre'de, takımımız içinde oluşan arkadaşlık ortamına hızlıca adapte olup katkı sağlayacağına inancımız tam."dedi
Haber:Selçuk Koçaklı