Kırmızı-lacivertli futbolcular, zorlu Bursa deplasmanı öncesi iddialı…

FUTBOLCULARDAN GALİBİYET SÖZÜ!

Haftayı maç yapmadan geçiren Zonguldak Kömürspor’da, futbolcular Bursa Nilüferspor’u gözüne kestirdi. Kendi aralarında ağız birliği yapan Kırmızı-lacivertli futbolcular, hem Bursa Nilüferspor’u yenerek çıkışa geçeceklerini hem de ilk maçın rövanşını alacaklarını söyleyerek galibiyet sözü verdi.

Zonguldak Kömürsporlu futbolcular, 23’üncü hafta mücadelesinde deplasmanda karşılaşacakları zorlu Bursa Nilüferspor maçında galibiyete inanıyor.

22’nci haftada ki Kırıkhanspor karşılaşmasını olumsuz hava koşulları nedeniyle oynayamayan Zonguldak Kömürspor’da varsa yoksa Bursa Nilüferspor… Özellikle kırmızı-lacivertli futbolcular, bu zorlu deplasman maçına ayrı bir motivasyonla hazırlanıyor. Futbolcular,  sezonun ilk yarısında 3-2 yenildikleri  maçın rövanşını almak için oldukça iddialı Bursa Nilüferspor maçına hazırlanıyor. Fiziksel olarak karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren kırmızı-lacivertliler, kafa olarak ta hazırlanıyor. Futbolcular kendi aralarında sık sık kulüp tesislerinde bir araya geliyor. Kaptan Suat ve Mert’in yaptığı toplantılarda  futbolcuların iddialı olduğu öğrenildi. Ağız birliği yapan futbolcular, “Maçı kazanmalıyız ki  yenilgiyle ayrıldığımız Kızılcabölükspor maçını telafi edelim. Ayrıca Bursa Nilüferspor  ile oynanan ilk maçta sahamızda yenildik. Hafta sonu ise o maçın rövanşına çıkacağız. Bize yakışan rakibimizi yenerek hem o maçın rövanşını almak hem de çıkışa geçmek. Bunu büyük Zonguldak Kömürspor camiası için yapmalıyız. Artık seri galibiyetler yakalamalıyız. Biz çok iyi bir takımız ve her takımı yenebiliriz. Pazar günü sahaya çıkacak aslanlar gibi savaşacak ve 3 puanı alarak Zonguldak’a döneceğiz” dedikleri öğrenildi.

3 puan için inançlı olan futbolcular, ağız birliği yaparak söz verdi

Okan’a yakın markaj

Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Şenol Demir, takımın genç forveti Okan Eken ile yakından ilgilendi. Devre arası kampında form tutan ancak, lig maçlarına bunu yansıtamayan genç forvet ile özel konuşan Demir,  kendisine güvendiğini bir kez daha yineledi.

 

Zonguldak Kömürspor, Bursa Nilüferspor maçının hazırlığını dünkü taktik idmanla sürdürdü

ŞENOL HOCADAN TAKTİKLER

Kırmızı-lacivertli takım, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Bursa Nilüferspor’a bileniyor. Şenol Demir ve öğrencileri, Salı günü başlattığı hazırlıklarda 2’nci günü geride bırakırken, dünkü idman taktik ağırlıklı yapıldı.

 

Spor Toto 3’üncü Lig 1’inci Grup’ta bir maçı eksik olarak 29 puanla 8’inci sırada yer alan Zonguldak Kömürspor, 23’üncü haftada karşılaşacağı Bursa Nilüferspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Geçtiğimiz Pazar kar engeline takılarak maç yapmayan kırmızı-lacivertli takım,  Zorlu deplasman maçı için dünkü idmanı Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda yaptı. Şenol Demir yönetiminde saat 13.30’da başlayan idman ısınma koşuları ile başladı.  Kırmızı-lacivertliler ardından 2’nci bölümde topla ısınma hareketleri yaptı. 3’üncü ve son bölümde ise Bursa Nilüferspor maçının taktik çalışması gerçekleştirildi. Takımı 3 gruba ayıran Şenol Demir, futbolcularından savunma arkasına derin pas atarak gol vuruşu çalıştırdı. Bu çalışmada futbolcular olumlu hareketleri sonrası Şenol Demir’den ‘Aferin’ aldılar.

Heyecan 23’üncü hafta ile devam edecek

Türkiye Futbol Federasyonu Spor Toto 3’üncü Lig 1’inci Grup’ta 23’üncü haftanın programını açıkladı. Federasyon, Grup’ta oynanacak 9 karşılaşmanın  tarih, saha ve saatlerini açıkladı.

İşte program:

13.00-Kırıkhan İlçe: Kırıkhanspor-Gölbaşıspor                     

13.00-Arsin İlçe: Arsinspor-Kozan Bld.Spor                          

13.00-Ahmet Suat Özyazıcı Std: Düzyurtspor-Cizre Spor                               

13.00-Kazım Karabekir Stadı: Erzurumspor-Tekirdağspor                             

13.30-Silivri: Silivrispor-Yeşil Bursa A.Ş.                  

13.30-Nilüfer Stadı: Bursa Nilüfer- Zonguldak Kömürspor                            

13.30-Buca İlçe Stadı: Altay-Tire 1922 Spor                          

13.30-Maltepe Hasan Polat: Maltepespor-Turgutluspor                               

13.30-Kızılcabölük Semt Sahası: Kızılcabölük-Belediyespor       

Eren ARSLANYILMAZ