Kozlu Belediyespor'da yeni sezon öncesi golcü transferinde hedefin Orçun Selduman olduğu öğrenildi.
Bölgesel Amatör Lig’de gelecek sezon öncesi teknik adam Harun Aydoslu ile 1 yıllık anlaşma sağlayan Kozlu Belediyespor yönetimi, Harun Aydoslu’nun raporu doğrultusunda güçlü bir kadro kurma adına transfer çalışmalarına başladı.  
Bu kapsamda Kozlu Belediyespor, geçen sezonu Ünye 1957 Spor’da geçiren 30 yaşındaki golcü oyuncu Orçun Selduman ile ilgilendiği öğrenildi.  
Yeşil Beyazlı ekip, bir çok takımında transfer listesinde yer alan golcü için görüşmelere başladı. 
Özellikle bir çok takımda forma giyen tecrübeli golcü, Kırıkkale Büyük Anadoluspor ve Orduspor 1967 formalarıyla da şampiyonluk yaşadı.
30 yaşındaki golcü oyuncu Orduspor 1967’dan ayrılmasının ardından devre arasında ise Ünye 1957 Spor‘a transfer oldu.  Tecrübeli golcü BAL’da ise 11 karşılaşmanın tamamında şans bulurken,745 dakika sahada kaldı ve rakip filelere ise tam 10 gol kaydetti. 
Yeşil Beyazlı yönetim, golcü oyuncuyu kadroya katabilmek için görüşmelerini sürdürürken, anlaşma sağlanamaması halinde ise  rota  bir başka golcü oyuncu Muhammet Özdemir’e çevirecek. 
33 yasındaki tecrübeli golcü Muhammet Özdemir’de geçen sezon Kayseri Talasgücüspor ‘da 20 maçta attığı 17 golle başarılı bir sezon geçiren bir başka oyuncu olarak göze çarpıyor. 
ORÇUN SELDUMAN’IN KARİYERİ
1991 (30) İstanbul doğumlu olan 1. 86 boyundaki  tecrübeli golcü Orçun Selduman  profesyonel lig olan  3. Lig 2. Grup’ta 41 maç 10 gol, 3. Lig 3. Grup’ta 41 maç 4 gol, Türkiye Kupası 13 maç, 3. Lig Play-off 2 maç, Tecrübeli oyuncu 98 maçta toplam 17 gol sevinci yaşadı. 
Ayrıca Selduman, BAL’da  Sarayönü Belediyespor ile 13 gol, Ünye 1957 Spor  ile de 10 gol sevinci yaşadı.  
Öte yandan Orçun Selduman, Galatasaray altyapısında oynadığı dönemde performansı ile dikkat çekmiş ancak yaşadığı sakatlıktan sonra kendini bir türlü toparlayamamıştı. Hatta alt yapıda oynadığı dönemde sakatlanmadan önce 23 maçta attığı 24 golle adından da sıkça söz ettirmiş bir forvet oyuncusu olarak bilinen oyuncular arasında yer alıyor.  
Haber: Selçuk KOÇAKLI