Haftalar sonra gelen Akçakocaspor galibiyeti, yeşil-beyazlı takımın moral ve motivasyonunu arttırdı 

GALİBİYET MORALİ 

Dile kolay tam 14 maçtır kazanamayan Kozlu Belediyespor, sonunda şeytanın bacağını kırarak Akçakocaspor karşısında kritik bir galibiyet aldı. Hafta arası mesaisinde rakibini yenerek morallenen yeşil-beyazlı takım, haftalardır yer aldığı ateş hattından çıktı. 

*******

Bölgesel Amatör Lig 11’inci Grup’ta sergilediği performansla hayal kırıklığı yaşatan Kozlu Belediyespor, erteleme maçında konuk ettiği Akçakocaspor’u 2-1 yenerek rahat bir nefes aldı. 14 haftalık kötü gidişata son veren yeşil-beyazlı takım, düşme potasından çıktı. Hafta arası mesaisinde aldığı galibiyetle puanını 16 yaparak, 12’nci sıraya çıkan Kozlu, 2-1 yendiği Akçakocaspor’u ateşin içine attı.

SIRADA BAĞLUM VAR

Haftalar süren galibiyet özlemine Akçakocaspor karşısında son veren Kozlu Belediyespor, hafta sonu  kritik bir maça daha çıkıyor. Bundan sonra her maçı kritik ve zor olan yeşil-beyazlı takım, 5 Mart Pazar günü sahasında Keçiören Bağlumspor ile karşılaşacak.

 

“OYUNCULARIMI TEBRİK EDİYORUM”

14 maçtır kazanamamanın stresini yaşadıklarını ve galibiyetin ilaç gibi geldiğini söyleyen Kozlu’nun hocası Volkan Yayın, “haftalardır üzerimizde bir stres vardı. Bulunduğumuz konum ve kazanamama stresiyle futbolcuların gerçek kimliklerini sahaya yansıtmak epey zorlanıyorlardı. Akçakoca maçında üzerimizdeki stresi atmak ve galip gelmeyi çok istedik. 3 puan aldığımız için mutluyuz. Oyuncularımı tebrik ediyorum Pazar günü oynayacağımız Bağlum Belediyespor müsabakasını da kazandığımız takdirde çok iyi yerlere geleceğimize inanıyorum. Futbolcularımın hepsi çok iyi mücadele etti. Taraftarlarımız 90 dakika boyunca bizi desteklediler, yanımızda oldular. Lig devam ediyor. Daha hiç bir şey bitmedi ama dediğim gibi Kolu Belediyespor’u bu Lig’de kalıcı yapmak için bütün varlığımızı sahaya yansıtacağız.” dedi.

 

Galibiyeti Ertan başkana hediye etti

 

Volkan Yayın, Ertan Şahin ile yaptığı toplantıdaki konuşmasında bahsederek, “Rahmetli Başkanımız Ertan Şahin, bana toplantıda ‘Hocam senden bir tek ricam var. Kozlu Belediyespor’u BAL’da tut.’ dedi. Bizim tek amacımız BAL’da kalmak. Bu müsabakanın galibiyetini de rahmetli Ertan başkanımıza armağan ediyorum” dedi.