GALİBİYETİ ASKERE GİDECEK ARKADAŞINA  ARMAĞAN ETTİLER

Tepebaşıspor, 90’uncu dakika da Volkan’ın attığı golle  Ayiçispor’u 1-0 mağlup etti….TepebaşısporAyiçi galibiyetini askere gidecek olan takım arkadaşları Doğukan Koça’aarmağan etti.

1.Amatör Merkez Grubunun 14’üncü haftasında şampiyonluk yarışı veren Tepebaşıspor, Cumartesi günü Fener sahasında güçlü rakibi Ayiçispor’u konuk etti. Tepebaşıspor, 90’uncu dakika da Volkan’ın attığı golle, güçlü rakibi Ayiçispor’u 1-0 mağlup etti. Tepebaşıspor’lu oyuncular galibiyeti askeri gidecek olan takım arkadaşları Doğukan Koç’a armağan etti. Koç ise 13’üncü dakika da yaşadığı sakatlık nedeniyle ağlayarak yerini Emre’ye bıraktı.

İlk yarıda gol sesi çıkmadı

İlk yarıda iki takım arasında kıran kıran mücadeleye sahne olan maçta iki takımda bulduğu gol pozisyonlarını değerlendiremedi. İlk yarı gol olmayınca maç 0-0 eşitlikle sona erdi.

Volkan attı Tepebaşı kazandı

İkinci yarıda öne geçme çabası içine giren Ayiçispor, Can gibi usta ayaklarla gol şansı bulsa da değerlendiremedi. Son dakikalara doğru oyuna ağırlığı koyan  Tepebaşıspor, 90’uncu dakika da Volkan’ın golüyle 1-0 öne geçti. Maçın geriye kalan dakikalarında başka gol olmayınca Tepebaşıspormaçı 1-0 kazandı. TepebaşısporAyiçisporgalibiyetiyle puanını 29’a çıkardı. Ayiçispor ise 24 puanda kaldı.

Emre Can BAYRAM

SAHA: Fener sahası 

HAKEMLER: Osman Yılmaz, Volkan Aydın**, Serkan Köse**

TEPEBAŞISPOR: Berkay**, Oğuzhan**, Suat**, Volkan**, Yunus**(Dk.86 Hamza), Muhammed**, Mesut**, Can**(Dk.90 Kadir*), Dursun**, Doğukan(Dk.13Emre**), Atakan**

AYİÇİSPOR: Batuhan**, Ali Can**, Burak**(Dk.69 Semih*), Ahmet**, Doğukan**, Samet**(Dk.69 Can**), Yasin**, Doğancan**, Ertuğrul**(Dk.75 H.Umut*), Fehmi**, Aykut**

GOL: 90 Volkan(Tepebaşıspor)