Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Zonguldak Şubesi tarafından Zonguldakspor’da uzun yıllar futbol oynamış ve takımın kaptanlığını yapan Turgut Öndül adına açılan TFF Grassroots C Antrenör kursu dün yapılan saha içi uygulamalarının ardından sona erdi.

24 Ekim tarihinde başlayan TFF Grassroots C Antrenör kursuna 29 kursiyer katıldı. Kursiyerler TFF Antrenör eğitmenleri Muammer Birdal ve Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) BESYO Yardımcı Doç. Hamit Cihan tarafından 1 haftalık teorik ve pratik uygulamalardan geçti. Bu süre zarfı sonunda Canpolat Pamay Spor Salonu’nda teorik, Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda pratik uygulamalardan başarılı ile geçen kursiyerler sertifikalarını alacak. 1 haftalık süreçte kursu yakından takip eden Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Ahmet Birdal ile Yönetim Kurulu Üyeleri ve Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Uğur Akdeniz’de kursun son gününde de kursiyerleri yalnız bırakmadı.

Dün sona eren eğitimlerin ardından, kursiyerlere hitaben konuşma yapan TFF Antrenör Eğitmeni Muammer Birdal, “Emek vermeden hayat olmuyor. Ve siz bundan sora gerekli olanı yapacak ve gelecek nesle bilgiler aktaracaksınız. Hepinizi tebrik ediyor ve başarılar diliyorum” dedi.