Play-off’ta 22  puanla lider durumda bulunan Kozlu Belediyespor ile 19 puanla ikinci sırada yer alan Gelikspor yarın saat 15:00’da Gelik Stadı’nda karşı karşıya gelecek. 
Bu önemli müsabaka öncesinde ise Zonguldak İl Hakem Kurulu bu kritik müsabakayı Zonguldak’ın başarılı Üst Klasman Hakemi Hakan Ergin’i görevlendirdi.
Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Lig play-off 9. Hafta maçında şampiyonluğu yakından ilgilendiren maçta 22 puanla lider durumda bulunan Kozlu Belediyespor ile 19 puanla ikinci sırada bulunan Gelikspor 6 Nisan Çarşamba (Yarın)  saat 15:00’da Gelik Stadı’nda karşı karşıya gelecek.  
Bu önemli karşılaşmada Kozlu Belediyespor, Gelikspor’u yenmesi halinde ligin bitimine son bir hafta kala şampiyonluğu garantileyerek BAL’ a yükselecek. 
Gelikspor ise Kozlu Belediyespor’u 3 farklı skorla yenmesi halinde ligin son maçında avantaj yakalayacak. Ve ligin son maçında  ise deplasmanda Yenimahallespor’u yenmesi halinde şampiyon olarak BAL’a yükselecek.  
Her iki takım adına çok önemli olan maçta, Gelikspor kendi saha ve seyirci avantajını kullanmak isterken, Kozlu Belediyespor ise zorlu deplasmanda Gelikspor’u yenerek mutlu sona ulaşmak istiyor.
DÜDÜK HAKAN ERGİN’DE
Şampiyonluğu büyük ölçüde belli edecek olan bu önemli maçta Zonguldak İl Hakem Kurulu bu kritik müsabakayı Zonguldak’ın başarılı Üst Klasman Hakemi Hakan Ergin’i görevlendirdi.  Ergin’in yardımcılıklarını ise Emir Kılıçarslan ve Arif Emre Harmanbaşı yapacak. 4. Hakem ise Hakan Aydın görevlendirildi.  
EV SAHİBİ TAKIMLAR 22 KEZ YENERKEN, DEPLASMAN TAKIMLARI İSE 10 KEZ KAZANDI
Tecrübeli hakem  Hakan Ergin  kariyerinde 43  maç yönetirken, bunun 22’sini ev sahibi takımları kazanırken, 10’unu deplasman takımları kazandı. 11 maçta berabere bitti.
257 SARI 16’DA KIRMIZ KART GÖSTERDİ
Ayrıca Hakan 43 maç performansında  2 Lig’de 8 maçta, 3. Lig’de 34 maç ve  Türkiye Kupası’nda ise  1 maç yönetti.  Ergin, toplam 43 maçta 257 sarı kart ve  16’da kırmızı kartına başvuru yaptı.
İŞTE MAÇLAR VE HAKEMLER
Saat 15.00 Çaycuma Stadı: Çaycumaspor-Yenimahallespor (Hakemler: Deniz Kardaş, Emre Yılmaz, Melih Kaya
Saat 15.00 Gelik Stadı: Gelikspor- Kozlu Belediyespor (Hakemler: Hakan Ergin, Emir Kılıçarslan, Arif Emre Harmanbaşı
Ereğli Akınspor -  *Çaydeğirmeni Belediyespor (Hükmen 3-0)
PUAN DURUMU

Haber: Selçuk KOÇAKLI