Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde, Zonguldak Amatör Lig B Grubu'nda mücadele eden lig ikincisi Çaycumaspor ile lider Gelikspor arasında oynanan müsabakada olaylar çıkarken, polis ise olayı önlemek adına  defalarca havaya ateş etti.
Çaycumaspor'un Gelikspor'u 1-0 yendiği maç sonrasında Gelikspor otobüsü saldırıya uğrarken, yöneticilere de hem küfür hemde  taş,çam şişe ve benzeri sert cisimlerle atıldığı öğrenildi. 
Yaşanan olayın ardından Gelikspor yöneticisi olan Abdullah Eryiğit, yaşanan olaylar nedeniyle Çaycuma Emniyetinin yetersiz kaldığını belirtirken, Çaycumaspor yönetimine de ateş püskürdü. 


ATEŞ PÜSKÜRDÜ 
Konu ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Abdullah Eryiğit şu ifadelere yer verdi:" Gelikspor olarak biz sadece maçı kaybettik.
Çaycuma emniyetinin maçın başından itibaren atılan sayısız patlayıcı torpiller,küfür ve kışkırtmalara yetersiz ve ilgisiz davranışlarının yanında,maçın başından sonuna sadece 10 kişi olan Gelikspor, Belediye Başkanı, kulüp başkanı, kulüp yöneticileri ve taraftarına ağıza alınmayacak şekilde küfredilirken kafamıza yağan taş,çam şişe ve benzeri sert cisimlerle ilgili, Çaycuma taraftarlarına dur diyemeyen. 
Maç bitiminde stadyumdan ayrılırken takım otobüsümüze futbolcular içindeyken yapılan saldırılarda onlarca emniyet görevlisinin arasından çıkarak parke taşları ile saldırılarak kırılan camlar dolayısıyla,can güvenliğimizi sağlayamayan ilçe emniyeti ve çaycuma spor kulüp yöneticileri sizler maçı kazandınız ama insanlığınızı kaybettiniz. "ifadelerine yer verdi.