***Kdz. Ereğli Belediyespor,  Eskişehir Yunusemre'de forma giyen 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Mert Yalçın ile anlaştı. 

Her yıl olduğu gibi bu sezonda hedefini 3. Lig olarak belirleyen Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Kdz. Ereğli Belediyespor'da yönetim, güçlü bir kadro için transfer çalışmalarına devam ediyor. 
Eflatun-Beyazlı ekip, bu kapsamda geçen sezon Eskişehir Yunusemre'de forma giyen 21 yaşındaki genç orta saha oyuncusu Mert Yalçın ile anlaşarak kadrosuna kattı. 

Genç orta saha oyuncusu Mert Yalçın  ile anlaştıklarını sosyal medya hesabından duyuran Kdz. Ereğli Belediyespor Kulübü şu ifadelere yer verdi:"Takımımız Sakaryaspor alt yapısında yetişen Sakarya Erenler ve Eskişehir Yunusemre formaları giyen 21 yaşındaki genç orta saha Mert Yalçın’ı renklerine bağladı. Mert Yalçın’a Kdz.Ereğli Belediyespor forması altında  başarılı bir sezon diliyoruz." denildi

21 yaşındaki genç orta saha oyuncusu Mert Yalçın, futbola Sakaryaspor'da başladı. Sakaryaspor alt yapısında  3 sezon forma giyen genç orta saha ardından ise  Erenler Spor ve daha sonra ise Eskişehir Yunusemre'de forma giydi. 

Genç orta saha oyuncusu Mert Yalçın Erenler Spor'da 1, Eskişehir Yunusemre ise 13 maç olmak üzere toplam 14 maçta görev alırken, 944 dakika süre almasına rağmen gol sevinci yaşayamadı.
 
Haber:Selçuk Koçaklı