***Zonguldak Beşiktaş Futbol Okulu bünyesinde bulunan 2010 doğumlu futbolcu Kusay Bayram, 19-21 Mayıs  2022 tarihinde İstanbul’da yapılacak olan seçmelere  davet edildi.  
Beşiktaş Futbol Okulları bünyesinde Zonguldak Beşiktaş Futbol Okulu çalışmalarını aralıksız olarak sürdürürken, siyah-beyazlı ekibe de futbolcu göndermeye devam ediyor.  
Zonguldaklı antrenör Bülent Öztürk nezaretinde devam eden futbol okulu çalışmalarında, 5 -15 yaş grubu arasındaki çocuklar Beşiktaş Futbol Okulu’nda temel futbol eğitimi öğreniyorlar.
Beşiktaş Futbol Okulu’nda temel futbol eğitimi gören yetenekler, yılda iki defa Beşiktaş futbol okulları kampı ile altyapı seçmelerine katılma şansıda yakalıyor.
Bunun yanı sıra gelişim süreçleri dikkate alınan genç yeteneklerin, lisanslı futbolcu olma şansı da elde ediyorlar.
Bu kapsamda Zonguldak Beşiktaş Futbol Okulu geçtiğimiz günlerde bir çok oyuncusu ile  Beşiktaş’ın Antalya’da düzenlediği kampta davet edilmişti.  
Beşiktaş Spor Okulları kampına bir çok oyuncu ile katılan Zonguldak Beşiktaş Futbol Okulu takımında 2010 doğumlu futbolcu Kusay Bayram, yüzlerce futbolcu arasında Antalya’da düzenlenen kampta Beşiktaş Futbol Okulu antrenörlerin gözüne girmeyi başardı. 
Genç yetenek, gösterdiği bu performans ile İstanbul’da 19-21 Mayıs  2022 tarihinde yapılacak olan seçmelere katılmaya hak kazandı.  
Zonguldak Beşiktaş Futbol Okulu Antrenörü Bülent Öztürk, Kusay Bayram’ın Beşiktaş seçmelere katılması nedeniyle mutlu olduklarını belirterek şu ifadelere yer verdi: ”Futbol okulumuzun yetenekli sporcusu Kusay Bayram geçtiğimiz günlerde Antalya’da düzenlenen kampta beğenilmiş olup, 19-21 Mayıs  2022 tarihinde yapılacak olan seçmelere  katılmaya hak kazandı. Bizlere yaşattığı mutluluk ve gurur İçin kendisine teşekkür ediyorum.”ifadelerine yer verdi
Haber: Selçuk KOÇAKLI