Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nce 29 Haziran 2013 tarihinde 28 branşta açılacak İl Spor Merkezleri’nin tanıtımları devam ediyor.  Merkez ve ilçelerde tanıtımlarını sürdüren yetkililer, bu kez de köylerdeki gençlere ulaştı. 7 köyden 140 genç, dünkü törenle İl Spor Merkezlerine yönlendirildi.

 

 

***************

 

Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, 29 Haziran 2013 tarihinde açılacak, İl Spor Merkezleri için çalışmalarını hızlandırdı. İl Spor Merkezlerine sayılı günler kala, tanıtım stantlarıyla il genelinde gençlere ulaşmayı hedefleyen yetkililer, merkez ve ilçelerden sonra rotasını bu kez köylere çevirdi.

Amacı gençlere sporu aşılamak ve kötü alışkanlıklardan korumak olan İl Spor Merkezleri’nin tanıtımı için yetkililer, Canpolat Pamay Spor Salonu’nda Zonguldak’ta merkez ve ilçelere bağlı 7 köyden toplam 140 öğrenciyle buluştu. Eceler, Kargalar, Göbü, Karapınar, Uzun Güney, Türkali ve Keller Köyü’nden gelen öğrencilere sporun İl Spor Merkezi’nin amacı ve sporun yararları anlatıldı.

İl Spor Merkezleri’nde çocukların hem tatil yapma fırsatı bulduklarını hem de zararlı alışkanlıklardan uzak kalarak zamanlarını değerlendirdiklerini kaydeden Zonguldak Gençlik Merkezi Müdürü Haydar Üzülmez, "Sağlıklı nesillerin yetişmesi bizlerin görevidir. Bu etkinlikler, sosyal sorumluluktur. Sosyal alanda birçok hizmet sunarak çocuk ve gençlerin sağlıklı bir şekilde yetişmesine katkı sağlamak istiyoruz. Yaz Spor Okulu bu sene ücretsiz olarak halkımıza hizmet verecek” dedi.

Gençlik liderleri ve Antrenörleri tarafından öğrenciler Yaz Spor Okulu’nda katılacakları branşlarla ilgili kayıtlar gerçekleştirildi. Öğrenciler, 28 spor branşında açılacak İL Spor merkezler’ind ağırlıklı olarak futbolu tercih ettiler.

Zonguldak Gençlik Merkezi Müdürü Haydar Üzülmez ardından İl Spor Merkezleri’ne katılacak olan sporcularla futbol oynadı.  Eren ARSLANYILMAZ

 

Haydar Üzülmez, öğrencilerle futbol oynadı