Geçtiğimiz günlerde amansız bir hastalıktan dolayı hayatını kaybeden Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahinin ölümünün ardından yeni Başkan Kerim Yılmaz oldu.  Bölgesel Amatör Ligi 11’inci Grupta küme düşmeme mücadele veren Kozlu Belediyespor, alınan kötü sonuçlar sonrasında yeni başkan Kerim Yılmaz ve yönetimi Kozlu Belediyespor Kulübünde teknik heyet ve futbolcularla bir araya geldi.

Bölgesel Amatör Lig 11’inci Grupta ki temsilcimiz Kozlu Belediyespor’da alınan üst üste yenilgiler sonrasında yeni başkan Kerim Yılmaz ve meclis üyesi Necati Bozkurt’la beraber ayağının tozuyla Geredespor maçı öncesinde teknik heyet ve futbolcuları ziyaret ederek toparlanmalarını istedi.

Yeni başkan Kerim Yılmaz futbolculardan ve teknik heyetten söz alarak bu hafta kendi sahalarında oynayacakları Gerede maçından mutlak 3 puan alarak çıkışa geçmelerini istedi. Futbolcular da Başkan Yılmaz’a söz vererek Gerede maçını kazanarak yeni bir başlangıç yapacaklarının sözünü verdi.  Ayrıca, Kozlu Belediyespor’da Necati Bozkurt’un Asbaşkan olduğu ve futbol takımı ile birebir ilgileneceği açıklandı.