Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası İstanbul Grup Merkezi’nde, Kdz. Ereğlispor fırtınası esiyor. Temsilcimiz oynadığı 2 karşılaşmadan da farklı galibiyetlerle ayrılarak, rakip filelere tam 15 gol bıraktılar.

 

****************

2013 Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası tüm hızıyla devam ediyor. Zonguldak’ı Türkiye Şampiyonası’nda temsil eden 2 takımımızdan biri olan Kdz. Ereğlispor, mücadele ettiği İstanbul Grup Merkezi’ne damga vurdu. 16 Haziran tarihinde başlayan şampiyonada İstanbul Grup Merkezi’nde Bağcılar, Derince ve Dudullu ile 2’nci Tur mücadelesi veren Kdz. Erğlispor, ilk 2 maçını farklı galibiyetlerle kazandı. Gruptan çıkma adına önemli galibiyetler alan eflatun-beyazlılar, grubun ilk maçında karşılaştığı Baağcılarspor’u Damla, Derya ve Ece’nin golleriyle 10-1 yendi.  ikinci maçını Derince Belediyespor ile oynayan  dişi kramponlar, maçı yine Damla, Derya ve Ece’nin attığı gollerle 5-1 kazandı.

“İDDİALI OLDUĞUMUZU GÖSTERDİK”

Takımın durumu ile ilgili konuşan Teknik Direktör Ömer Faruk Varlık, “Kadın futbolunda ülkemizin önde gelen takımlarından biri olan Karadeniz Ereğlispor, yıldız kızlarda da ne kadar iddialı olduğunu İstanbul’daki maçlarda gösteriyor. İlçemizin adını bu turnuvada da en iyi yerlere yazdıracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bizlere güvenen ve her zaman yanımızda olan Belediye Başkanımız ve Kulüp Başkanımız Halil Posbıyık’a ve halkımıza bir başarı daha yaşatacağımıza inanıyoruz. Başkanımızın güvenini boşa çıkarmayacağız…”, dedi.

5 OYUNCU MİLLİ TAKIMA GÖZ KIRPTI

İstanbul Anadolu Hisarı Akademi Sahası’nda oynanan grup maçlarını, aralarında Yıldız Kızlar Milli Takım Teknik Direktörü Talat Tuncer’in de yer aldığı çok sayıda milli takım ve Futbol Federasyonu yöneticisi izliyor. Spor otoriteleri, ilk iki maçta üstün performans gösteren Karadeniz Ereğlispor oyuncuları Derya, Ece, Rabia, Tuğçe ve Damla’nın Milli Takım Teknik Direktörü Tuncer’in beğenisini kazandığını ve bu oyuncularımız için milli formanın yakın olduğu görüşünde birleşiyorlar.