Misli.Com 2. Lig Beyaz Grup’ta 10. Hafta maçında Şanlıurfaspor maçında yaptığı kurtarışlarla Zonguldakspor’un maçı  2-0 kazanmasında büyük payı olan kaleci Taha Cengiz Demirtaş, değerlendirmelerde bulundu.  Demirtaş, "Önemli bir maçtı bizim için. Uzun zamandır galibiyet alamıyorduk. Gol yemeden galip gelmek çok önemliydi" ifadelerine yer verdi.  

ÇIKIŞ MAÇIMIZDI

Şanlıurfaspor maçı çıkış maçıydı ve galip geldikleri için mutlu olduklarını belirten Taha Cengiz Demirtaş, "Önemli bir maçtı bizim için. Uzun zamandır galibiyet alamıyorduk. Gol yemeden galip gelmek çok önemliydi. Özellikle bizim için çıkış maçıydı, beklentileri karşılamaya çalıştık ve onu karşılaştık şükürler olsun. Şimdi önümüzde Uşak maçı var. Maç maçtır, rakibimizdir. Uşak maçında da puan alıp yukarlara doğru çıkmak istiyoruz" dedi.  

TAKIMIMA KATKIM OLDUYSA NE MUTLU BANA

Şanlıurfaspor maçında kurtardığı yüzde yüzlük gol pozisyonları sonrasında takımın galibiyet almasında büyük pay sahibi olan kaleci Taha Cengiz Demirtaş, "İlerdeki arkadaşlarım gol atmaya çalışıyor bizde gol yememeye çalışıyoruz. Görevimi yapmaya çalışıyorum, takıma katkım olduysa ne mutlu bana. Umarım böylede devam ederiz" dedi.