Zonguldak Kömürspor’un tecrübeli file bekçisi Sinan Ören, 0-0 berabere kaldıkları Altay maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.

Tecrübeli kaleci Sinan Ören, 10 kişi kaldıklarında sonra devre arasında takım arkadaşlarıyla birlikte  gol yememek için söz verdiklerini söyleyerek, bu sözü tuttuklarını vurguladı. Ören ayrıca, kırmızı kart gören forvet oyuncusu Ertan’ın iyi niyetli bir oyuncu olduğunu söyledi.

‘’Kariyerimde zorlandığım ilk üç maçlar arasında ‘’

Zonguldak Kömürspor’un tecrübeli file bekçisi Sinan Ören,Altay maçının  kariyerinde zorlandığı ilk üç maçlardan bir tanesi olduğunu söyleyerek, ‘’İnanılmaz zorlandığım maçlardan bir tanesiydi. Hatta kariyerimde bile ilk üçe koyacağım maçlardan bir tanesiydi. Kırmızı kart gördük. İnanılmaz mutluyum. Biz bir şeyi kafamıza koyduksak yapabiliyoruz. Neden mutluyum? Devre arasında söz verdik gol yemeyeceğiz diye. Bu sözü de tuttuk’’dedi.

‘’Ertan iyi niyetli bir oyuncu’’

Altay maçında kırmızı kart gören forvet oyuncusu Ertan’ın iyi niyetli bir oyuncu olduğunu ifade eden Ören, ‘’Çok ucuz bir kart gördük. Bir şeye daha değinmek istiyorum. Ertan arkadaşımız çok iyi niyetli bir arkadaşımız. Ben onun bilinç şekilde kart gördüğüne inanmıyorum. Hakemler biraz daha idare etmek zorunda. Bende söyledim. Ama hakemde kasıt olduğunu söyledi. 10 kişi kaldık. Ama bence 1 puan çok iyi’’diye konuştu.

Emre Can BAYRAM