Zonguldak Grup merkezinde yapılan U18 Türkiye Şampiyonası 1. kamede müsabakalarında gruplarını 6’şar puanla birinci tamamlayan Başkent Edaşspor ile Gölbaşı Belediyespor takımları final maçında karşılaştı.
Fener Sentetik sahada oynanan ve 90 dakikası çekişmeli geçen final maçında Gölbaşı Belediyespor, Başkent Edaşspor’u 2-0 yenerek Zonguldak şampiyonu oldu.  
Gölbaşı Belediyespor aldığı bu galibiyet ile 1. kademeden 2.kademeye yükselen takım olurken, ilk 20 takım arasına girmeyi başardı.  
Ayrıca Gölbaşı Belediyespor Zonguldak şampiyonu olarak 2. kademeye yükselirken maçın ardından büyük sevinç yaşadı. 
Nefes kesen final maçını ASKF Başkanı Kemal Demir, İl Futbol Temsilcisi Metin Malkoç, İl Hakem Kurulu Başkanı Evren Atış ve birçok futbolsever heyecanla izledi.
Öte yandan U18 Türkiye Şampiyonası 1.Kademe müsabakaları 20 ilden 116 takımın katılımı ise tamamlanırken, müsabakalar ise İstanbul, Kırklareli, Kocaeli, Çanakkale, Yalova, Kütahya, Manisa, Muğla, Afyonkarahisar, Adana, Kahramanmaraş, Nevşehir, Malatya, Diyarbakır, Muş, Rize, Ordu, Tokat, Kastamonu ve Zonguldak’ta gerçekleşti.  
20 ilden 116 takımın mücadele ettiği U18 Türkiye Şampiyonası 1.Kademe müsabakalarında 116 takımdan 20 takım şampiyon olarak 2. kademeye yükseldi.
Haber:Selçuk Koçaklı