Çaycumaspor’un Antrenörü Serkan Bankoğlu lider Devrek Belediyespor’u gözüne kestirdi

GÖZÜ LİDERDE

Lig’de inişli-çıkışlı bir grafik çizen Çaycumaspor, Cumartesi günü Lider Devrek Belediyespor’a karşı zor bir sınav verecek. Lacivert-sarılı takımın çalıştırıcısı Serkan Bankoğlu, maçın zor geçeceğini söyleyerek, “Devrek’i yenerek seri yakalamak istiyoruz” dedi.

***********************

Dedeman Süper Amatör Lig’de 8’inci hafta zirvenin rengini değiştirecek bir maça sahne olacak. Bu haftada lider Devrek Belediyespor ile Çaycumaspor kozlarını paylaşacak. Cumartesi günü oynanacak karşılaşmada; Devrek liderliğini sürdürmek, Çaycuma ise zirve yarışında iddialı konuma gelmek istiyor.

Devrek Sentetik Saha’da saat 14.00’da oynanacak mücadele Çaycumaspor adına büyük önem taşıyor. Lider Devrek Belediyespor maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Çaycumaspor, geçtiğimiz hafta sonu ÇATES Işıkspor engelini 3-1 geçerek puanını 11 yaptı. 5’inci sıraya yükselen Serkan Bankoğlu yönetiminde ki lacivert-sarılı takım, maçı kazanarak üst sıralardaki yerini pekiştirmek ve  zirve yarışında ‘ben de varım’ mesajı vermek istiyor.

“ZOR OLACAK AMA KAZANMAK İSTİYORUZ”

Takımın Antrenörü Serkan Bankoğlu, seri yakalamak istediklerini ancak  Devrek karşısında işlerinin çok zor olduğunu söyleyerek, “Geçen hafta ÇATES Işıkspor’u yendik. Artık seri yakalamamız gerek. Bu seriyi Devrek karşısında başlatmalıyız. Ancak işimiz kolay değil. Karşımızda yenilgisiz lider Devrek Belediyespor var. Biz hazırlıklarımızı galibiyet parolasıyla sürdürüyoruz. Rakibimizi yenmemiz için önce inanmamız gerekiyor. Sonrasında iş sahada belli olacak. Futbolcularıma güveniyorum. Onlarda Devrek’e karşı oynayacak olmanın heyecanını yaşıyor. Hepsi maça konsantre oldu. Maçın zorluk derecesi yüksek olduğunu söyledik. Mücadelenin öncelikle Fair-Play duygusu taşımasını istiyorum. Centilmence bir maç olsun” dedi.

Eren ARSLANYILMAZ