Kadın A Milli Takımımız, 2015 FIFA Kadınlar Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 6. Grup'ta kader maçlarına çıkıyor. Grupta 6 puanla 5’inci sırada yer alan temsilcimiz Tüm grup ikinciler arasında ilk dörde girenlerin Play-off’lara katılacağı elemelerde son kozlarını oynanacak. Ay-yıldızlı takımımı bu kapsamda üst üste Galler ve Karadağ ile maçlar oynanacak. Bu karşılaşmaların aday kadrosunda Zonguldak ve Türkiye’nin bayan futbolunda önemli takımı olan Kdz. Ereğlispor’un oyuncuları Ebru Topçu ile Berna Yeniçeri’de bulunuyor.

ÜST ÜSTE 2 ZORLU MAÇ

Milliler Grupta ki 7’inci maçında Galler ile karşılaşacak. Haverfordwest şehrindeki Bridge Meadow Stadyumu'nda TSİ 17.00'de başlayacak karşılaşmayı Polonya Futbol Federasyonu'ndan Monika Mularczyk yönetecek.

Ay-yıldızlı ekibimiz, 19 Haziran 2014 Perşembe günü de Karadağ'la ile deplasmanda karşılaşacak. Karadağ'ın Petrovac kentindeki Pod Malim Brdom Stadyumu'nda TSİ 18.00'de başlayacak karşılaşmayı Fransa Futbol Federasyonu'ndan Sabine Bonnin yönetecek.

Teknik Direktör Nur Mustafa Gülen yönetimindeki Kadın A Milli Takımı'nın aday kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:

Ezgi Çağlar (Ataşehir Belediyespor), Fatma Şahin (Konak Belediyespor), Sevinç Çorlu (Ataşehir Belediyespor),  Esra Erol (Konak Belediyespor),  Sibel Duman (Konak Belediyespor),  Didem Karagenç (Konak Belediyespor), Hanife Demiryol (Ataşehir Belediyespor),  Emine Ecem Esen (Ataşehir Belediyespor), Elif Deniz (Trabzon İdmanocağı), Arzu Karabulut (Bayer 04 Leverkusen), Bilgin Defterli (1.FC. Köln. Almanya), Çiğdem Belci (Ataşehir Belediyespor),  Yağmur Uraz (Konak Belediyespor),  Berna Yeniçeri (Karadeniz Ereğlispor), Fatma Kara (Ataşehir Belediyespor), Ebru Topçu (Karadeniz Ereğlispor), Emine Gümüş (Adana İdmanyurduspor), Eylül Elgalp (Konak Belediyespor)