Grupta galibiyet özlemi çeken Kilimli Belediyespor’da  Antrenör Selahattin Bayar, Yenişehir Belediyespor ve Körfez Belediyesi Hereke Yıldızspor ile üst üste oynayacakları 2 iç saha maçını kazanmak istediklerini söyledi. Bayar, “2 maçta 6 puanı hedefliyor, alacağımız puanlarla rakiplerimizle puan farkını kapatmak istiyoruz” dedi.

 

*******

 

Bölgesel Amatör Lig 10’uncu Grup’ta galibiyet özlemi duyan Kilimli Belediyespor, kötü gidişata ‘dur’ demek istiyor. Grup’ta çıktığı 4 maçta sadece 1 puan toplayan sarı-siyahlı takım, hafta sonu saha ve seyircisi önünde Bursa temsilcisi Yenişehir Belediyespor’u konuk edecek. 12’inci sırada bulunan Kilimli Belediyespor,  galip gelerek üst sıralara tırmanışa geçmenin gayretinde olacak.

Hafta sonu Yenişehir Belediyespor ile oynayacakları karşılama öncesi görüşlerini aldığımız Kilimli Belediyespor’un çalıştırıcısı Selahattin Bayar,  üst üste oynanacak 2 iç saha maçına vurgu yaptı, Yenişehir Belediyespor ve Körfez Belediyesi Hereke Yıldızspor maçlarında 6 puan hedeflediklerini söyledi.

“RAKİBİMİZİ ÖNEMSİYORUZ”

Selahattin Bayar, Yenişehir maçının kendileri adına önem arz ettiğini belirterek, “Hafta sonu sahamızda konuk edeceğimiz rakibimizle aramızda sadece 1 puan fark var. 4 lig maçında sıfır çeken bir takımla karşı karşıyayız ama şunu belirtmeliyim ki. Sokakta bu maça farklı bir gözle bakılıyor. Sanki Kilimli Belediyespor Yenişehir’i rahat yenecekmiş gibi bir hava sezinliyorum. Biz bu açıdan bakmıyoruz. Futbolda rehavetin neler doğuracağı ortada. Rakibi ciddiye alıyoruz ve öyle hazırlanıyoruz. Rakibimizle artılarımız ve eksilerimiz var. Örneğin 4 maçta bizden fazla gol attılar. 6 kez fileleri havalandırdılar. Bu nedenle rakibimizi önemsiyoruz” dedi.

“İÇ SAHADA PUAN KAYBINA TAHAMMÜLÜMÜZ YOK”

Yenişehir maçı kadar, akabinde sahamızda oynayacağımız Körfez Belediyesi Hereke Yıldızspor maçının da önemli olduğunu söyleyen Selahattin Bayar, “Özellikle iç sahada puan kaybına tahammülümüz yok. Yenişehir maçında 3 puan alıp çıkış yakalamak istiyoruz. Ayrıca bu maçın ardından 6’ncı hafta yine sahamızda oynayacağımız Hereke Yıldızspor maçında 3 puan hedefliyoruz. Hedefimiz iç sahada oynayacağımız 2 maçtan da 6 puan çıkarmak. Eğer bunu yapabilirsek rakibimiz olan Kömürspor ve Kozlu Belediyespor ile puan farkını kapatırız. Çünkü rakiplerimiz zorlu bir fikstüre sahip. Zorlu maçlar oynayacaklar. Bizde bunu değerlendirmeliyiz” dedi.

Eren ARSLANYILMAZ

 

***Selahattin Bayar, ligde puansız son sıraya demir atan Yenişehir Belediyespor’u ciddiye aldıklarını, puan cetvelinde rakiplerinden 1 puan farkla önde olduklarını hatırlatarak rakibi küçümsemeyeceklerini söyledi