Batı Karadeniz Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligini namağlup şampiyon tamamlayan Kdz. Ereğli Zafer Men Masterler Takımı, Antalya'da düzenlenen Türkiye Masterler ve Veteranlar Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazanmıştı. 
Türkiye Şampiyonasında oynadığı ilk maçta Çaycuma Veteran takımını 4-2, ikinci maçında Iğdır Veteranlar takımını 3-2,  üçüncü maçında Muğla Milas Veteranlar Takımını 3-1 ve dördüncü maçında da Manisa Veteranlar takımını 3-0 yenen Temsilcimiz Kdz. Ereğli Zafer Men Masterler Takımı, beşinci ve yarı final maçında da dün Çorum Hattuşa Veteranlar takımı ile karşılaştı. 
Adını finale yazdırması beklenen Temsilcimiz Kdz. Ereğli Zafer Men Masterler takımı, sürpriz bir şekilde Çorum Hattuşa Veteranlara 2-0 mağlup oldu. 
Temsilcimiz Kdz. Ereğli Zafer Men Masterler takımı aldığı bu sürpriz yenilgi sonrasında ise bugün 3'üncülük maçı oynayacak. 
Öte yandan  Eflatun-Beyazlı takım sezon boyunca  ilk yenilgisinide almış oldu. 
Yarı final maçında alınan yenilgi nedeniyle açıklama yapan  Zafer Men Masterler takımı kaptanı Murat Sesli:"Antalya’da düzenlenen Türkiye Masterler ve Veteranlar Türkiye Şampiyonasında Kdz. Ereğli Zafer Men Masterler takımı olarak Çorum Hattuşa Veteranlara 2-0  mağlup olduk. Bugün üçüncülük için mücadele edeceğiz. Batı Karadeniz bölge şampiyonluğunun ardından Türkiye Şampiyonasında arkadaşlarımız elinden gelen mücadeleyi gösterdiler. Tüm arkadaşlarımızı ortaya koydukları mücadeleden dolayı tebrik ediyorum."dedi
Haber:Selçuk Koçaklı