Şenol  Demir, ‘kazanamama baskısını kırdık’ dedi ve ekledi

HER ŞEYDEN ÖNEMLİSİ ÖZGÜVEN KAZANDIK

Kazanamama geleneğine Konya maçında son veren Zonguldak Kömürspor’da Teknik Direktör Şenol Demir, bu 3 puanla üzerlerinden baskıyı attıklarını söyleyerek, “3 puanla birlikte en önemlisi özgüven kazandık” yorumunu yaptı

*****************

7’inci hafta mücadelesinde Konya Anadolu Selçukluspor’u yenerek galibiyet özlemine nokta koyan Zonguldak Kömürspor’da Teknik Direktör Şenol Demir, açıklamalarda bulundu. Disiplin ve iyi futbolun 3 puan getirdiğini söyleyen Demir, 5 haftadır kazanamama geleneğine son verdikleri maçta 3 puandan daha önemli özgüven kazandıklarını vurguladı.

İhtiyaçları olan bir galibiyet aldıklarını söyleyen kırmızı-lacivertli çalıştırıcı Şenol Demir, “Galibiyetten dolayı çok mutluyum. İhtiyacımız olan bir galibiyet aldık ve çok güzel oldu. Hakkettiğimizi düşünüyorum.  Önümüzde zor müsabakalar var. İnşallah Nazilli Belediyespor maçında da iyi bir netice alarak yolumuza devam edeceğiz. Bu takım Pendikspor maçını ve Kahramanmaraşspor maçını da rahatlıkla kazanabilirdik. Ancak kazanamadık. O puan kayıpları hem futbolcuların hem de bizim üzerimizde tabi ki baskı yaratıyor.  Çocuklar çok disiplinli ve iyi oynadılar. Böyle oynadıkları zaman karşılığını alıyorsun. Hata da yapmıyorsun. Golde yakalıyorsun pozisyonda buluyorsun. Daha farklı da olabilirdi maç. Ama çok önemli değil bizim için önemli olan 3 puan. 3 puanla birlikte en önemlisi özgüven kazandık. Kazanmayı hak eden ama kazanamayan bir takım vardı. Tabi ki çocuklar üzerinde de bir baskı vardı. İnşallah önümüzde ki maçları da kazanarak daha iyi neticeler alırız”  dedi

Nazilli Belediyespor ve İstanbulspor ile oynayacak Zonguldak,  Tepecik ve Erzurumspor ile üst üste deplasmana çıkacak

ZORLU PERİYOT

 Konya galibiyetiyle derin bir nefes olan Zonguldak Kömürspor, Nazilli Belediyespor maçıyla birlikte zorlu 4 haftaya giriyor. Üstelik bu 4 maçın 3’ünü deplasmanda oynayacak kırmızı-lacivertli takım, Tepecik ve Erzurumspor ile üst üste dış sahada karşılaşacak.

----------------

 

Konya Anadolu Selçukluspor’u 2-0 yenerek, kötü gidişatını ‘dur’ diyen Zonguldak Kömürspor, keskin ve bir o kadar zorlu viraja giriyor.  Haftayı galibiyetle kapatarak 4 basamak birden sıçrayan ve 10 puanla  82inci sırada yer alan kırmızı-lacivertli takım, zorlu 4 haftaya giriyor.

 zorlu periyotta ilk olarak Nazilli Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak Kırmızı-lacivertli takım, İstanbulspor’u sahasında konuk edecek.  Kırmızı-lacivertli takım, 10’uncu ve 11’inci haftaları  deplasmanda geçirecek. Büyükçekmece Tepecikspor ile karşılaşacak Zonguldak, Erzurumspor ile üst üste ikinci, bu zorlu periyota ise 3’üncü deplasmanına çıkacak.

Eren ARSLANYILMAZ