Zonguldak Kömürspor’un teknik patronu Şenol Demir, kendi sahalarında 10 kişi 0-0 berabere kaldıkları Altay maçını değerlendirdi.

Zonguldak Kömürspor’un  teknik direktörü Şenol Demir, 10 kişi kalmalarına rağmen 65 70 dakika iyi bir savunma yaptıklarını söyleyerek, herkesin üzerine düşen görevi yaptığını ve 1 puanı aldıklarını vurguladı. Demir, ayrıca forvet transferi konusunda görüştükleri oyuncuları n olduğunu söyledi.

‘’Savunma oyuncuların motivasyonu gayet iyiydi’’

Zonguldak Kömürspor’un teknik patronu Şenol Demir, 10 kişi kalmalarına rağmen iyi bir savunma yaptıklarını söyleyerek, ‘’Uzatmalarla beraber 65 70 dakika 10 kişi oynadık. Mücadele aslında gayette iyiydi. Herkes üzerine düşen görevi fazlasıyla yaptı. Karşılığı 1puanla aldık. Rakibin pozisyonları da var. Savunma oyuncuların motivasyonu gayet iyiydi. Orta sahada ki oyuncular da koştu. 1puan bence 1puandır. Altay iyi bir ekip. Bizde iyi mücadele ettik’’dedi.

‘’Forvet konusunda görüştüğümüz oyuncular var’’

Forvet transferi konusunda görüştükleri oyuncuların olduğunu ifade eden Demir, ‘’Forvet konusunda konuştuğumuz oyuncular var. Ne kadar hazır ne kadar hazır değil bakacağız. Bir gelsin de bakacağız. Ona göre bir şeyler yapacağız. Yapacak bir şeyimiz yok. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz’’dedi.

Emre Can BAYRAM