16-18 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası’nda Kastamonu Grup Merkezi’nde mücadele edecek Zonguldak Gençlik Hizmetlerispor, hazırlıklarını sürdürüyor.  Kızların Antrenörü Selim Oral, zorlu bir gruba düştüklerini ama inançlarının tam olduğunu belirterek, “Hırslıyız ve başaracağız” dedi.

 

 

************

 

2013 Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası önümüzdeki hafta sonu başlıyor. 16-18 Haziran günlerinde yapılacak Türkiye Şampiyonası 4'er 10 grupta, Afyon, Ankara, İstanbul, İzmir, Kastamonu, Kayseri, Mersin, Rize, Sivas ve Van'ın ev sahipliğinde tek devreli lig usulünde oynanacak.

Zonguldak’ı şampiyonda temsil edecek Gençlik Hizmetlerispor, Kastamonu Grup Merkezi’nde; Amasya Eğitimspor, Samsun İlkadım Belediyespor ve Tokat Erbaa Gençlikspor ile mücadele edecek.

Güçlü rakiplerle aynı grupta yer alan temsilcimiz, hazırlıklarını sürdürüyor. Antrenör Selim Oral yönetiminde Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda çalışmalarını yapan Zonguldak Gençlik Hizmetlerispor, hırslı ve bir o kadarda inançlı…

“HIRSLIYIZ VE BAŞARACAĞIZ”

Kızların başında bulunan genç antrenör Selim Oral, hedeflerini belirtti. Zorlu bir grupta olduklarını söyleyen Selim Oral, “Bizim öncelikli hedefimiz gruptan çıkmak. Bunu yapabilirsek, başarı elde etmiş oluruz. Bunun için gerekli çalışmaları yapıyoruz. Kızlarımızda oldukça hırslı. İnancımız tam ve grupta çıkamayı başaracağız” dedi.

“MİLLİ FUTBOLCU ÇIKARMAK AMACINDAYIZ”

Zonguldak Gençlik Hizmetlerispor Antrenörü Selim Oral, amaçlarının arasında kızların futbol yapmasını sağlamak olduğunu belirtti. Bunu sağlarken milli düzeyde futbol yetiştirmeyi de planladıklarını belirten Oral, “Planımızda ilk aşamayı gerçekleştirdik ve Takımda 2001 doğumlu Hira Gülay, 1-10 Eylül 2013 tarihleri arasında düzenlenecek milli takım kampına davet edildi. İlk adımı attık ve bu sayısı yukarılara taşımaya ve Zonguldak’tan milli takıma en fazla futbolcu vermeye çalışacağız” dedi.

Eren ARSLANYILMAZ