Misli.com. 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Zonguldakspor A.Ş. Başkanı Hakan Hürfikir, Çorum FK maçında alınan galibiyet başta olmak üzere çarşamba günü deplasmanda oynanacak olan Kocaelispor maçını değerlendirdi. 

Hürfikir ayrıca, futbolcuların Kahramanmaraşspor beraberliği ve Çorum FK maçında alınan galibiyet primlerini Kocaelispor maçı öncesinde ödemek için uğraştıklarını ifade etti. 

İKİ MAÇTAN 4 PUAN ALIRSAK HARİKA OLUR

Futbolcuların Çorum FK maçında aldıkları galibiyet nedeniyle keyifli olduğunu belirten Başkan Hürfikir, ‘’Şuan da oyuncuların moralmen yüksek, son dakika gelen golle 3 puan kazanmak güzel oldu. Bizim için 3 puan çok iyi oldu. Bu hafta Kocaeli’nden de puan almamız gerekiyor. En azından önümüzdeki 2 maçtan 4 puan alırsak bizim için çok iyi olacak’ ’dedi

YILBAŞI ÖNCESİNDE PRİMLERİ ÖDEMEK İSTİYORUZ

Primler konusunda da açıklama yapan Başkan Hürfikir, ‘’Primleri yarına kadar dağıtmamız gerekiyor. Çalışmamız bugün itibariyle başladı. Kocaeli maçı öncesi primlerimiz dağıtılacaktır. İnşallah bu hafta oynanan Çorum FK ve Kahramanmaraş maçının primlerini yılbaşı öncesi halletmeye çalışacağız” dedi.