Zonguldak Kömürspor, 1922 Konyaspor'u  90+3’üncü dakikada Berat’ın attığı golle 2-1 mağlup etti.

Son dakikalarda gelen golün ardından Zonguldak Kömürsporlu futbolcular ve teknik heyet büyük sevinç yaşadı.1922 Konyaspor’un yardımcı antrenörü ve menejeri Mesut Ertekin 90+3’te yedikleri golün ardından koşarak saha içine girdi ve ceza sahası içinde kendi futbolcularına yedikleri gol için büyük tepki gösterdi. Güvenlik güçleri ve diğer yardımcı antrenörler Mesut Ertekin’i tutarak zorla soyunma odasına götürdü.

Maçın bitiş düdüğü ile birlikte 1922 Konyasporlu futbolcular soyunma odasında kendilerine kötü söz kullandığı iddia edilen kendi yardımcı antrenörleri ve menejerleri Mesut Ertekin’i soyunda odasında darp ederek bayılttıkları iddia edildi.

Soyunma odasında çıkan kavganın ardından baygınlık geçiren Mesut Ertekin için yöneticiler acilen ambulans çağırdı. Mesut Ertekin’e ilk müdahale soyunma odasında yapılmasının ardından acil olarak Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

1922 Konyaspor açıklaması

''1922 Konyaspor’umuzun Zonguldak Kömürspor maçının ardından soyunma odamızda yaşandığı iddia edilen olaylar tamamıyla hayal ürünüdür. Futbol Şube Sorumlumuz Mesut Erçetin ile futbolcular arasında fiziki bir temas olmadığı gibi Erçetin maç sonunda soyunma odasında oyunculardan özür dilemiştir. Sonrasında teknik direktör odasında fenalaşan Erçetin için ambulans çağrılmıştır. Bu söz konusu görsel bu ana aittir.''