TFF 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Crıptoswasp  Zonguldakspor'un iç saha maçlarını ev sahipliği yapan Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu'nda 12.04.2021 tarihinde yağan yağmur sonrasında istinat duvarı çökmüş ve bu nedenle de tehlike arz ettiği içinde taraftar açık tribünlere alınmamıştı.

Yaşanan bu olayın ardından Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, yoğun bir çalışma sonrasında ve özelliklede taraftarlarında rahat bir şekilde maçlarını izlemesi için Ankara’da sürekli temaslarda bulunarak başarılı oldu.

Yüksel’in büyük uğraşları sonrasında Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nın Duvar yapım ve yineleme çalışmaları ve ihale tarihi 11 Ocak 2022 olarak belirlendi. Bu tarihte yapılacak ihalede firma belli olacak ve itiraz süresinin dolmasıyla birlikte Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nın duvar yenileme ve yapım çalışmaları başlayacak. 

Özellikle Crıptoswasp  Zonguldakspor 2022-2023 futbol sezonunda Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nda açık tribünlerinin üstü kapanarak, taraftarında tamamen dolduracağı tribünlerde maçlarını oynayacak. 

Ayrıca, Karaelmas Kemal Köksal Stadı’nın tribünlerinin tamamı ise koltuklaştırılacak.