Çaycumaspor’ un çiçeği burnunda yeni teknik adamı Erkan Arslan,ikinci yarıda ki hedeflerini ve transfer çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Çaycumaspor’un tecrübeli teknik adamı Erkan Arslan, ikici yarı nağ mağlup şekilde ligi tamamlamak istediklerini söyleyerek, Stoper, orta saha, kanat oyuncusu ve sol bek transferi yapmak istediklerini söyledi. Arslan, Çaycumaspor camiasına seslenerek, ikinci yarı taraftar desteğine de arkalarında görmek istediklerini söyledi.

‘’İlk hedef küme düşmemek’’

Çaycumaspor’un tek patronu Erkan Arslan, ilk hedeflerinin küme düşmemek olduğunu söyleyerek, ‘’Çaycumasporumuzun şuan için 14 puanı var. Alt tarafta da şuan için müthiş bir mücadele var. 3 puanlı fikstürde 2 maç üst üste kazanan takım direk yukarıya çıkabiliyor. Biz bunun bilincindeyiz. İkinci yarı ilk maçımızdan itibaren hiç puan kaybetmemeyi hedefliyoruz. Biran önce daha yukarılara doğru tırmanmak istiyoruz. Şuan için ilk hedef küme düşmemek. Ardından da ligi ilk beşin içerisinde bitirmek istiyoruz ’’şeklinde konuştu.

‘’Alt liglerde oyuncu araştırıyoruz’’

Alt liglerde oyuncu araştırması içine girdiklerini ifade eden Arslan, ‘’Devre arasında aramızdan ayrılan oyuncular oldu. Bu bize güç kaybına neden oldu. Ama onların yerlerini en iyi şekilde doldurmak istiyoruz. İnşallah şuan için görüşmelerimiz sürüyor. Son birkaç gündür takımların müsabakalarını izliyoruz. Oyuncu araştırması içinde bulunuyoruz. Gerek yönetim olara gerekse de genel kaptanımızla çalışmalarımız sürüyor. İnşallah hayırlısı olur. Sezon sonunda Çaycumaspor’a yakışır şekilde ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz’’dedi.

‘’Taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz’’

Çaycumaspor’un tecrübeli teknik direktörü Erkan Arslan, Çaycumaspor taraftarına seslenerek, ‘’Çaycumaspor taraftarına şunu söylemek istiyorum. Hiç kimse tek başına bir şey değildir. Taraftarın mutlaka itici bir gücü vardır. Taraftarımızı her zaman arkamızda istiyoruz. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde bu ligi en güzel şekilde bitmeyi hedefliyoruz.Bütün taraftarlarımızı bizi desteklemeye davet ediyoruz.’’

‘’4 Oyuncu transfer etmeyi planlıyoruz’’

4 oyuncu transfer yapmayı planladıklarını ifade eden Arslan, ‘’Şuanda transfer olarak her tarafa adam almayı düşünmüyoruz. Nokta transferler yapmak istiyoruz. Bu anlamda mevkilerimiz belli. Stoper, orta saha, kanat oyuncusu ve sol bek oyuncusunu kadromuza katmayı planlıyoruz. Diğer mevkilerimizde ki oyuncularımız bizim için yeterli. Yapacağımız oyuncular  nokta transferler olacak. Anlaştığımız oyuncular var. Transfer sezonu netleşince açıklamaları yapacağız ’’şeklinde konuştu.

Emre Can BAYRAM