BAL 7. Bölge 1. Grup’un ilk devresini 17 puanla 2. sırada tamamlayan Devrek Belediyespor’da Teknik Direktör İlhan Özer değerlendirmelerde bulundu.
Kısa sürede aile ortamı yarattıklarını ve son 4 maçta 12 puan toplayarak ilk yarıyı güzel yerde bitirdiklerini belirten Özer: Aile takımı olmaya çalıştık. Bundan kaynaklanan antrenman şekillerinde, futbolun hata oyunu olduğunu fakat en az hata yapan takım olmak istedik. Bu konulara dokunuş yaptık ve 4 maçta 4 galibiyet alarak ilk devreyi 17 puanla 2. sırada tamamladıklarını söyledi.
Özer öte yandan ikinci devre de yapılacak transferler hakkında da açıklamalarda bulundu.
Özer, 1-2 transfer yapacaklarını, Üçüncü oyuncular genç, alternatif oyuncular olacağını belirtirken, Yönetim kurulu ile bir toplantı yaparak rapor sunacağını ifade etti.


ÇALIŞAMALAR 5 OCAKTA BAŞLAYACAK
İkinci devre öncesinde 5 Ocak’ta toplanarak çalışmalara başlayacaklarını belirten Özer, “Geldiğimiz günden beri bir enerji oluşturmaya çalıştık. Aile takımı olmaya çalıştık. Bundan kaynaklanan antrenman şekillerinde, futbolun hata oyunu olduğunu fakat en az hata yapan takım olmak istedik. Bu konulara dokunuş yaptık. Sonra 4’te 4 oldu. Ardından da yukarıya aday olduk.” şeklinde konuştu.


HER MAÇIMIZ FİNAL
İlhan Özer, ikinci devre hedefleri ile ilgili, “Önümüzde 8 maç var. Her maç final. İyi bir tempo ve çalışma ile bunun üzerinden gelmek istiyoruz. Çok fazla eksik gördüğümüz yerlere transfer yapacağız. Kulübümüzün ekonomik yapısından kaynaklanması nedeniyle 1-2 transfer yapacağız. Üçüncü oyuncular genç, alternatif oyuncular olabilir. Yönetim kurulu ile bir toplantı yapacağız. Rapor sunacağız. Ona göre, kampımızın olup olmayacağı belli olacak.” dedi.


1-2 TRANSFER YAPACAĞIZ
Transfer konusuna da değinen Özer, “Yapacağımız transferlerden ikisi bizi taşıyacak oyuncu olacak. Genç futbolcuları ben transfer olarak kabul etmiyorum. Arkada bekleyecek genç oyuncular kendi yöremizden de olabilir. İki kişi transfer planlamamızda var. Santrafor ve orta daha da sıkıntımız var. Onun haricinde, diğer taraflarda genç oyunculardan alternatifleri değerlendireceğiz.” dedi.