Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Grup’ta ilk yarının son müsabakaları oynanacak maçlar ile tamamlanacak. Bu önemli maçları yönetecek hakemler Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından açıklandı.
Şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Kdz. Ereğli Belediyespor’un BAY geçeceği son hafta maçında diğer temsilcilerimiz Devrek Belediyespor sahasında Bakırköyspor ile oynayacakken, Kilimli Belediyespor ise deplasmanda Silivrispor ile karşılaşacak. 
Devrek Belediyespor ile Bakırköyspor arasında Pazar günü Devrek İlçe Stadı’nda saat 14.00’te oynanacak karşılaşmayı Kerim Çataklı yönetecek. Çataklı’nın yardımcılığını ise Satılmış Furkan Demir ve Mardini Mert Çölgeçen yapacak. Müsabakada İsmail Dolaş ise dördüncü hakem olarak görev alacak.
Kilimli Belediyespor’un deplasmanda oynayacağı Silivrispor karşılaşmasını Kadir Akpınar yönetecek. Akpınar’ın yardımcılığını ise Muhammer Emre ve Utku Gök yapacak. Müsabakada dördüncü hakem olarak Ali Serdar Kankaş görev alacak. Karşılaşma Pazar günü saat 14.00’te Silivri Müjdat Gursu Stadı’nda oynanacak.