TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan temsilcimiz Zonguldak Kömürspor’da yönetim, yeni sezon öncesinde maddi kaynak arayışlarını sürdürürken, bir yandan da  bütçeye uygun transfer çalışmalarını sürdürüyor.  
Bu kapsamda şuana kadar iç transferde Hakan Çevik ve Aykut Emre Yakut ile anlaşan kırmızı-lacivertli yönetim, dış transferde de 3. Lig ekibi Erbaaspor’dan Mümin Uyar ile anlaşarak kadrosuna katmıştı.  
Biri dış ikisi iç olmak üzere 3 transferi bulunan Zonguldak Kömürspor, iç transferde sözleşmeleri sona eren 5 oyuncu ile de prensipte yeniden anlaşma sağladı. 
Kırmızı-Lacivertli yönetim, Kaleciler  Egemen Yayla ve Ali Mert Tuncer, Sağ kanat oyuncusu Fatih Bektaş, orta saha oyuncusu Hüseyin Yılmaz ve Sağ kanat oyuncusu Ercüment Ataklı ile prensipte anlaşma sağladı. 
5 Oyuncu kısa süre içerisinde Zonguldak Kömürspor yönetimi  ile bir araya gelerek kendilerini yeniden kırmızı-lacivertli yapan imzayı atacaklar.   
Öte yandan Kömürspor yönetimi, yine iç transferde sol kanat oyuncusu Emre Kara ve stoper Selim Şahin ile yeniden anlaşmak için görüşmelerine devam ettiği öğrenildi.  
Haber: Selçuk KOÇAKLI