29 Haziran 2013 tarihinde açılacak İl Spor Merkezleri öncesi, Merkez ve ilçelere bağlı 7 köyden toplam 140 öğrenci, tercih ettikleri spor dallarında eğitimlere Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü antrenörleri tarafından başladılar.

 

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından faaliyet programına alınan ve Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından okulların kapanmasının ardından açılacak İl Spor Merkezleri üzerinde çalışmalar ve tanıtımlar devam ediyor. Bu kapsamda Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Uzmanları ve Antrenörleri, çocukların ve gençlerin yaz aylarını spor yaparak geçirmeleri sağlamak amacıyla stantlarla ve afişlerle tanıtımlarını yapıyor.

Merkez ve ilçelerde süren İl Spor Merkezleri’nin tanıtımı geçtiğimiz günlerde köylerdeki gençlere de yapılmıştı.

Zonguldak Merkez ve ilçelere bağlı 7 köyden gelen toplam 140 öğrenci, yaz ayını spor yaparak ve kötü alışkanlıklardan uzak durmak amacıyla 29 Haziran’da açılacak İl Spor Merkezleri öncesinde, tercih ettikleri spor dallarında temel eğitim almaya başladı.  

Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı futbol, voleybol, judo, basketbol, teakwondo ve tenis Antrenörleri gençleri İl Spor Merkezleri’ne hazırlıyor. Sporun temel eğitimlerini almaya başlayan öğrenciler, eğlenceli dakikalar da yaşıyor.

Eren ARSLANYILMAZ