Zonguldak Deplasmanlı Süper Lig Play-Off’ta 10 Nisan Pazar günü oynanacak olan sezonun son maçları sonrasında  şampiyon olarak direkt  Bölgesel Amatör Lig’e yükselecek takım belli olacak. 
22’şer puanla zirvede yer alan Kozlu Belediyespor ile Gelikspor’un arasındaki şampiyonluk savaşı oynayacakları son maçlar sonrasında netlik kazanacak.  
İkili averajda Kozlu Belediyespor, Gelikspor’un önünde olması nedeniyle  şampiyonluğa en yakın takım olarak görülüyor.  Kozlu Belediyespor Pazar günü evinde Akınspor’u yenmesi halinde şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lige yükselecek.
Gelikspor ise son maçında deplasmanda Yenimahallespor ile karşılaşacak. Mavi-beyazlı ekip Yenimallespor’u yense bile şampiyon olabilmesi adına Kozlu Belediyespor’un Akınspor karşısında puan ve puanlar kaybetmesini bekleyecek.   
Ligin son maçları sonrasında  şampiyon BAL’a çıkacakken, ikinci olan takım ise BAL için Devrek Belediyespor ile baraj maçında karşılaşacak.  
Ayrıca Zonguldak İl Hakem Kurulu şampiyonluğu yakından ilgilendiren Kozlu Belediyespor- Akınspor ve Yenimahallespor-Gelikspor maçlarını yönetecek hakemleri açıkladı. 
Kozlu İlçe Stadı’nda saat 14.30’da oynanacak olan Kozlu Belediyespor ile Akınspor maçını Zonguldak ’ın tecrübeli hakemi Hakan Aydın  yönetecek.  Aydın’ın yardımcılıklarını Volkan Aydın ve  Yağız Uzun yapacak.
Beyçayırı Stadı’nda  saat 14.30’da oynanacak olan Yenimahallespor- Gelikspor karşılaşmasını ise tecrübeli B klasman hakemi Eren Gökmen düdük çalacak. Gökmen’in yardımcılıklarını Emre Tamboğa ile Enis Akça olarak belirlendi.  
Haber: Selçuk KOÇAKLI