Antalya Aksu Kundu’da bulunan Asteria Kremlin Palace Otel’e yerleşen Kırmızı-lacivertli takım bugün ilk idmanını 16.30’da gerçekleştirdi. 
TFF 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Zonguldakspor'da ikinci yarı hazırlıkları başladı.
İkinci devre hazırlıkları kapsamında Antalya Asteria Kremlin Palace Otel’de  kampa giren Zonguldakspor, saat 16.30'da  sahaya inerek  ilk antrenmanını gerçekleştirdi.
Teknik Direktör Şenol Demir  yönetiminde konakladıkları otelin antrenman sahasında gerçekleştirdikleri idman Isınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından 2 gruba ayrılan oyuncular, 5’e 2 top kapma ve pas çalışması ile günü tamamladı.


YUNUS VE TEZCAN İDMANDA 
Zonguldakspor'un  yeni transferi Yunus Emre Mertoğlu kırmızı-lacivertli forma ile ilk antrenmanına çıkarken, sezon başında Zonguldakspor'dan  3. Lig takımlarından Bergama Belediyespor’a kiralık olarak gönderilen golcü oyuncu Tezcan Gökmen'de devre arasında yeniden kırmızı-lacivertli ekibe geri dönerek çalışmalara başladı. 

KAMP 10 GÜN SÜRECEK 
İkinci yarı öncesinde Antalya’da 10 gün  kamp yapacak olan ve günü çift idman yaparak geçirecek olan Zonguldakspor, bu süre zarfında 1 yada 2 hazırlık maçı oynayacak. 

TRANSFERLER BİR KAÇ GÜN İÇİNDE KAMPA KATILACAK!
Öte yandan Antalya kampında yoğun bir çalışma gerçekleştirecek olan Zonguldakspor’da teknik direktör Şenol Demir’in gözü  yönetimin yapacağı transferde. Yönetim ise hem kampa hemde Şenol Demir’i çok bekletmemek adına birkaç gün içinde görüştüğü oyuncularla anlaşarak kadroya katması bekleniyor.  


Haber: Selçuk KOÇAKLI