Zonguldak Kömürspor’da kaptan Kaan Demircan,  takımdaki akıbetiyle ilgili kendisine sıkça sorulan soruları sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden yanıtladı. Kaptan, takımda kalıp kalmayacağı konusunda “Zonguldak Kömürspor kulübüyle bağlantım kalmamıştır bundan sonra alacağım kararların için herkesten saygı bekliyorum” dedi ve son noktayı koydu.

Kaptan Kaan Demircan ile Zonguldak Kömürspor’un yolları ayrılıyor. Geçtiğimiz sezon Zonguldak Kömürspor’un kaptanlığını yapan Kaan Demircan, yeni sezon öncesi akıbeti hakkında kısa bir açıklama yaptı.

2013-2014 sezonunun çalışmalarına başlayan yönetimin masaya oturmadığı Kaan Demircan, kendisine sıkça sorulan konuya açıklık getirdi.

Zonguldak Kömürspor’da başarılı bir sezon geçiren ve 26 maçta bin 925 dakika süre alarak 7 gole imza atan Kaan Demircan, sosyal medyadan yayınladığı mesajında gelecek sezon Kırmızı-Lacivertli kulüpte kalmayacağının sinyallerini verdi.

BAĞLARI KOPARDI

Sezonun bitmesinin ardından Kırmızı-Lacivertli kulüpte devam edip etmeyeceği konusunda ki sorulara Kaan Demircan yanıt verdi.

Demircan, sosyal medya üzerinden açıklamasında şu görüşlere yer verdi, “Çok sorulan soruya cevap verme gereği hissederek açıklama yapma zorunluluğu hissettim.

Zonguldak Kömürspor Kulübüyle bağlantım kalmamıştır bundan sonra alacağım kararların için herkesten saygı bekliyorum. Zonguldak Kömürspor’a emek veren herkes özellikle taraftar ağabey ve kardeşlerimiz haklarını helal etsin ilerleyen günlerde konuyla ilgili daha derin bir açıklama olacaktır” dedi.

 

TARAFTARLARDAN KAPTANA DESTEK

Kırmızı-lacivertlere gönül veren taraftarlar, Kaan Demircan’ın yazsına yorumlarıyla destek verdiler.

 “10'suz olmaz deriz ya işte sende Zonguldakspor için öylesin kaptan bu karar tekrar gözden geçirilirse belki daha hayırlı olacak. Olmasa da sen yine 10 numarasın kaptan”

“Yolun açık olsun inşallah bir gün Zonguldaksporla yolun tekrar kesişir hakkını helal et büyük kaptan”

“Kaptan bu takim şampiyonluğu kaybetti taraftar yıkıldı. Şimdi futbolcusunu kaptanını kaybediyor bu taraftar bir kez daha yıkıldı. Yönetim taraftarın sesini dinle”

“Adam Gibi Adam Kaan Demircan Yolun Acık Olsun Büyük Kaptan”

“Zonguldak seninle gurur duyuyor kaptan Zonguldak çocuğu büyük kaptan Kaan Demircan’dır”