Zonguldak Kömürspor, kaptan Suat Kerçin ile 1 yıllık sözleşme imzaladı

KAPTAN YENİDEN DÜMENDE

Zonguldak Kömürspor, bir iç transferi daha mutlu sonla bitirdi.  Kırmızı-lacivertli takım, Burak Et, Turan Yılmaz, Ali Temur ve Berkan Akdeniz’in ardından takım kaptanı Suat’la da anlaşma sağladı. Kaptan Suat, kulüp binasında Hakan Hürfikir ile el sıkışarak, kendisini 1 yıllığına kırmızı-lacivertli yapan imzayı attı.

************

 Zonguldak Kömürspor,  dış transferde yavaş davranırken iç transferde hamlelerini üst üste yapıyor. Kırmızı-lacivertli takım, son olarak kaptan Suat Kerçin’le mutlu sona ulaştı. Kaptan Suat, daha önce görüşüp anlaştığı yönetimle dün  son bir görüşme yaparak transferi resmileştirdi.

Sözleşmesi sona eren 8 futbolcudan  6’sını takıma kazandırmak için harekete geçen Zonguldak Kömürspor, Burak Et, Turan Yılmaz, Ali Temur ve Berkan Akdeniz’in ardından kaptan Suat’la da anlaşma sağladı. Sezon sonu irtibata geçtiği kaptan Suat’tan söz alan kırmızı-lacivertli yönetim, futbolcu ile ilk kurduğu temastan olumlu sonuç almıştı. Yüzde 80 olumlu sonuçlanan ilk görüşenin ardından kulüp binasında yapılan ikinci görüşme de olumlu sonuçlandı ve imzalar atıldı. Genel Kaptan Hakan Hürfikir ile anlaşarak el sıkışan kaptan Suat,   1 yıllık resmi imzayı çaktı.

ZONGULDAK’A HİZMET ETMEKTEN ONUR VE GURUR DUYUYORUM

Zonguldak Kömürspor’un kaptanı Suat Kerçin, imza sonrası yaptığı açıklamada “Zonguldak’a hizmet etmekten onur ve gurur duyuyorum” dedi.

***************

1 yıllık imzayı çakarak  üst üste 4’üncü sezonunu yaşayacak kaptan Suat,  sıcağı sıcağına bir açıklama yaptı. Kaptan Suat,  2’nci Ligin Zonguldak Kömürspor için zor ve yeni bir arena olduğunu söyleyerek, Zonguldak Kömürspor için yeni bir arena. 3 senede 2 şampiyonlukla buralara kadar geldik. Bu hiç kolay olmadı. Taraftarımızla birlikte 2’inci ligde benle ve yeni arkadaşlarımızla birlikte güzel maçlar çıkaracağız. Bunlar içinde çok çalışmamız gerekecek. Biz zaten Zonguldak’ın çocuğuyuz. Biz buraya hizmet etmekten onur ve gurur duyduk. İnşallah bu hizmeti yine 2’inci ligde iyi bir şekilde devam ettirebiliriz. Daha zor bir arena. Buralara  kolay gelmiyoruz. Bizim açımızdan her maçımız zor. İskelet kadronun korunması sezona iyi yansıyacaktır.  Takım içinde huzursuzlukları kapatır .

 

“NE O BİZDEN NE BİZ ONDAN VAZGEÇERİZ”

Kaptan ile yeniden anlaşan Zonguldak Kömürspor’da Genel KJaptan Hakan Hürfikir,   Kaptan bizim geminin kaptanı zaten değişmez. O bizden vazgeçemez bizde ondan vazgeçemeyiz. İnşallah yeni şampiyonluk kupalar kaldıracak” dedi.

“ONUR VE OKAN’IN ZATEN SÖZLEŞMELİ OYUNCULARIMIZ”

Diğer gelişmeler hakkında açıklama yapan Hakan Hürfikir, Onur ve Okan’ın sözleşmeli oyuncular olduğunu,  sadece ziyaret amaçlı Zonguldak’a geldiklerini söyleyerek, “Onur Eriş ve Okan Eken zaten bizim sözleşmeli oyuncularımız. Onlarla ilgili herhangi bir sıkıntı yok. Sadece sohbet amaçlı bizi ziyarete geldiler. Sefa ilgili şuan herhangi bir gelişme yok. Görüşmelerimiz devam ediyor. İç transferde hala görüştüğümüz oyuncularımız” dedi.

***34 yaşındaki tecrübeli krampon,  3 sezonda kırmızı-lacivertli formayı 96 resmi maçta giydi. Kaptan bu maçlarda 9 gol attı

Hocasının elini öptü

 

Kaptan Suat’ın görüşmesinde kırmızı-lacivertli takımın Teknik Direktörü Şenol Demir’de yer aldı. Kaptan Suat, Zonguldak Kömürspor’a imzayı attıktan sonra, dışarıda bekleyen hocasının yanına gitti. Aralarında hoca-futbolcudan ziyade ağabey-kardeş ilişkisi bulunan Demir ve Kerçin, transferin her iki tarafa da hayırlı olmasını diledi. Kaptan Suat ardından hocasının elini öptü