Ontemmuz maçı öncesi temkinli davranan Serkan Hoca, oyuncularına rehavet uyarısı yaptı

KAYIP İSTEMİYORUM 

Şampiyonluk yolunda kritik haftalara giren Devrek Belediyespor, bu hafta küme düşmeme mücadelesi veren Ontemmuzspor’u konuk edecek. Devrek’te çalışmalar sürerken, takımın çalıştırıcısı Serkan Bakoğlu, ÇATES maçında ki farklı galibiyeti Ontemmuz karşısında da  istediğini söyledi.

 

****************

 

Dedeman Süper Amatör Lig’de şampiyonluk yarışı veren ve 39 puanla zirvede yer alan Devrek Belediyespor, 17’inci haftanın açılış maçında Ontemmuzspor’u konuk edecek. Lider Devrek Belediyespor, kümede kalma mücadelesi veren rakibi karşısında hata yapmadan şampiyonluk yolunda bir engeli daha kayıpsız geçmeyi hedefliyor. Serkan Bankoğlu ve talebeleri,  Bu duygu ve düşünceyle hazırlıklarını sürdürüyor.

SENTETİK SAHADA ÇALIŞIYORLAR

Spor Toto 2’nci Lig’de mücadele eden Zonguldak Kömürspor’un Pazar günü Devrek Stadı’nda Amed ile karşılaşacak olması nedeniyle,  Ontemmuzspor’u sentetik sahada konuk edecek kırmızı-beyazlı takım, hazırlıklarını da maçın oynanacağı yerde yapıyor. Serkan Bankoğlu yönetiminde sentetik sahada çalışan Devrek Belediyespor, mücadeleden 3 puan hedefliyor.

 

Lig lideri Devrek Belediyespor’un 17’inci hafta öncesi istatistiklerine şöyle bir göz atalım

 

En golcü takım

39 puanla ligin zirvesinde yer alan Devrek Belediyespor, 16 maçta 12 galibiyet, 3 beraberlik ve sadece bir yenilgi aldı. 16 maçta rakip fileleri 49 kez sarsan Kırmızı-beyazlı takım, kalesinde ise 18 gol gördü.   Devrek 49 golle , ligde en fazla gol atan takım konumunda.

 

Serkan hoca,  futbolcularından ÇATES maçındaki disiplini Ontemmuzspor maçında da istediğini söyledi

 

“KRİTİK HAFTALARDAYIZ VE BU MAÇLARIN TELAFİSİ YOK”

 

Devrek Belediyespor’un antrenörü Serkan Bankoğlu, oyuncularını rehavet karşı uyardı. Oyuncularına, Disiplini ve ciddiyeti elden bırakmamaları gerektiğini söylediği ifade eden Bankoğlu, “geçen haftada  kağıt üzerinde kolaymış gibi gözükse de ÇATES karşısında zor bir maça çıktık. Kümede kalma yolunda mutlak galibiyet hedefleyen ÇATES’in ardından bu kez Ontemmuzspor ile karşılaşacağız. Oyuncularımı rehavet konusunda uyardım. ÇATES maçındaki aynı disiplini Ontemmuzspor maçında da istedim. Geçen hafta olduğu gibi yine onlardan galibiyet istiyorum. 6 final maçımızdan birini oynayacağız. Artık kritik haftalar ve bu maçların telafisi yok” dedi.

 

Eren ARSLANYILMAZ